Babović: Transfer u Nant odličan potez

Kapiten mlade reprezentacije Srbije Stefan Babović izrazio je uverenje da je prelaskom u francuski Nant napravio odličan potez u karijeri. Babović će zvanično postati član "kanarinaca" 1. januara, a potpisaće ugovor na tri i po godine, dakle do leta 2010.

0
A- A A+

Kapiten mlade reprezentacije Srbije Stefan Babović izrazio je uverenje da je prelaskom u francuski Nant napravio odličan potez u karijeri.

"Osećam se vrlo lepo, ceo život sam čekao na ovakav transfer. Siguran sam da sam napravio dobar potez, iako sam takodje imao ponude Napolija i Herte. Nant, ipak, ima najveću tradiciju", rekao je agenciji Beta dojučerašnji vezni fudbaler OFK Beograda.

Nant je saopštio da je Babović potpisao predugovor, a da će član "kanarinaca" zvanično postati 1. januara. Nekadašnja Partizanova "nada" će sa Nantom potpisati ugovor na tri i po godine, dakle do leta 2010.

"Izabrao sam klub koji je savršen za napredak mladih fudbalera. U Nantu ću moći da idem napred korak po korak. Uveren sam da je to pravi put. Ne bih voleo da mi karijera u nekom trenutku krene nizbrdo", rekao je dvadesetogodišnji fudbaler.

Babovića ne brine to što se Nant trenutno takmiči u drugoj francuskoj ligi, na čijem je čelu.

"Gledam na stvari pozitivno. Nant je praktično već izborio povratak u Prvu ligu, treba mu još samo pet ili šest pobeda. Uprava u isto vreme formira veliki tim. Ekipu će pojačati golman Liona Gregori Kupe, kao i španski napadač Dijego Tristan, sada član Livorna", dodao je Babović.

Francuski sprotski list "Ekip" je ranije ove nedelje izvestio da će OFK Beograd na Babovićevom transferu zaraditi tri miliona evra.

(Beta)

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.