mondo.rs

Kakav radostan dan! (VIDEO)

Autor:

Na današnji dan rođen je frontmen jedne od najuticajnijih grupa nekadašnje Jugoslavije- Ekatarine Velike.

10
A- A A+

Milan Mladenović je rođen 21. septembra 1958. godine. Preminuo je jako mlad, sa svega 36 godina, od raka.

U čast ovog velikog umetnika, koji je obeležio jednu epohu naše muzike, poslušajte nekoliko numera koje je MONDO izabrao za vas i razmislite o izjavama koje je Milan dao za života.

Izvor: YouTube

 Milan je izjavio u jednom intervjuu kako je njegova "prva i najveća želja bi bila da se probudi i da ustanovi da je 1990. godina i da kaže: Uh, al sam nešto ružno sanjao!".

Izvor: YouTube

Za svoju muziku je umeo da kaže da je crna onoliko koliko su dešavanja oko nas tamna.

"Ako pogledaš našu političku i ekonomsku situaciju, nećeš videti nijedan jedini zračak sunca. U takvim okolnostima, ja ne mogu da pevam veselice i poskočice, jer to nije u skladu sa mojom ličnošću. Ako će nekome biti lakše, onda neka moju muziku klasifikuje kao tamnoljubičastu".

Izvor: YouTube

 Umeo je Milan i da savetuje.

"Borite se za svoju ličnu slobodu i demokratiju, ne dozvolite da vas neki lažni srebrnjaci i krivo 'opravdane' norme uguše i opterete. Borite se za svoj život!"

Izvor: YouTube

 "Ljudi se obično plaše da oslobode energiju, zato što na taj način otkrivaju znatan deo sebe i svoje ličnosti: time znači, pokazujemo sva svoja unutrašnja doživljavanja i preživljavanja. S druge strane, mnogi ne vole da vide taj energetski naboj jer ih to zastrašuje. Nema razloga potiskivati ono što je u nama! "

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava

Povezano

Sve vesti