Dve Francuskinje Klemens Diđovani i Klara Pulja, otvorile su pekaru u Dobračinoj ulici u Beogradu, a njihovi kroasani, bageti i supe su, za kratko vreme, osvojili veliki broj Beograđana koji od ranog jutra čekaju u redu za doručak.
Došle u Srbiju zbog posla
SVE GALERIJE
Sto ne otvorise u Kaludjerici ili Rakovici, pa da vide kako se pocinje od 0; nego ni manje ni vise u Dobracinoj.
Nadam se da su ove devojke samo "prve laste" te da ce ljudi dolaziti kod nas da rade kao sto je bilo nekada. Najvise se nadam da ce se nasa omladina vratiti u svoj zavicaj. Volela bih da selo dobije mogucnost i uslove za razvoj. To je najjaca karika jer je u svetu sve vise zagadjenja i sve manje hrane. Neka se drzava postara za to,a ne da uvozimo hranu!
Ej a kada bi ovo nekom pričao ala bi mi rekao "ala lažeš".