• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje EXIT "ludilo"!

Kamp muzičkog Exit festivala "Exit Village" je otvoren, i već su stigli prvi gosti iz zemlje, regiona, kao i Kanade i Velike Britanije. Polako ali sigurno se zahuktava atmosfera pred početak.

SVE GALERIJE

Komentari 42

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zocc

Je...ote ,neverovatno da ljudima u Srbiji nista ne odgovara !!! Pa zar to nije za svaku pohvalu da je jedan dogadjaj u Srbiji privukao toliko mladih iz celog sveta !? A o svetskim zvezdama koje dolaze i da ne pricamo. Droga ? Pa droge ima i pre Exita i posle Exita po N.S.u i svim selima Srbije ! Guca ? Pa tek tamo ima droge, cetnickih kokardi,zastava ,oruzja i dalje da ne nabrajam...Seoski vasar sa jaganci i prasici ...

n

@Zocc Nije mu mesto na tvrđavi. Nisu problem ni gosti ni muzika, problem su organizatori koji za komercijalni festival traže pomoć grada, a uništavaju simbol grada. Ni jedna normalna država neće dozvoliti da se takav festival održi na takvom loklaitetu, to nije izložba ili projekcija filma, to je treštanje muzike i skakanje koje dovodi do podrhtavanja tla. Svi u svetu se dive Egzitu zbog tvrđave kao da oni ne poseduju tvrđave. U skoro svakoj zemlji postoje tvrđave, ali nigde ne dozvoljavju da se ovakva festival održava na takvom mestu. Ima u Italiji amfiteatara (kojih oni imaju u mnogim mestima) gde se održavaju rok koncerti, ali sigurno ne daju džabe da se tu održi koncert, i novac koriste na održavanje, a kod nas organizatori Egzita svake godine plaču i traže pomoć grada i tražili su i od premijera. Komercijalni festival traži pomoć, isto kao Fijat subvencije.

Bubuleja

@Zocc @n,ok skapirali smo poentu tvog izlaganja.Nema potrebe da se ponavljaš.Čak sam i sklon da se složim sa tobom što se tvrdjave tiče.Ali, što se tiče finansijskog pomaganje države,zar ti misliš da bi država dala pare samo zbog marketinga i da ona nema nikakve druge koristi? Da je i samo zbog toga i dalje ima smisla.Medjutim i država uzima svoj deo, ne brini ništa.Kada bi brinuli toliko o kvalitetu svog života, koliko o znamenitostima,daleko bi dogurali.