• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad prasići utihnu!

Dolaskom hladnijih dana, počelo je vreme svinjokolja i pripreme čvaraka i kobasica. Ovako to rade u Novom Sadu.

SVE GALERIJE

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

nn

Jedem meso ali gledao sam kako ih kolju i ubijaju. Bezi bre....... Vidis tacno zivotinji u ocima kako pati i kako place u bolovima. Cak i govedo kad primi metak u celo oseti smrt. Sigurno cu prestati u skorijoj buducnosti. Ne zbog pomodarstva nego jednostavno nesto u meni sve manje oseca zelju za mesom.

Marko

Zovite Nola

Danijela

Jezivo šta ljudi rade sa jadnim životinjama. Žderačima lešina i ne sleduje bolje od boleština, da makar više njih poštuje post-veganiše, to bi bilo oko 180dana godišnje?