Ovan

Odlično se osećate. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata. Potrudite se da pokažete drugima koliko vredite.

Bik

Komunikativni ste. Odlično se slažete sa drugima. Potrudite se da dođete do dobrih rezultata. Nije vam lako da se uskladite sa partnerom.

Blizanci

Podelite obaveze na više delova. Ne nervirajte se previše oko detalja. Gledajte širu sliku.

Rak

Idite na kraći put. Nije vam lako da izdržite pritisak na poslu. Posvetite se malo više svemu što radite. Možete da dođete do odličnih rezultata na radnom mestu.

Lav

Neka ženska osoba može da vas izbaci iz takta. Nije vam lako da uštedite malo više novca. Budite prijatni prema saradnicima jer vam od toga zavisi uspešnost danas.

Devica

Odlično se osećate danas. Lako dobijate energiju za nove projekte i porodica ili bliski ljudi su vam inspiracija. Imaćete podršku od njih u svemu što radite.

Vaga

Imate dosta posla. Pomalo ste haotični. Ne uključujte emocije u rad, jer to može da vas baš ometa.

Škorpija

Romantični ste. Neka zanimljiva osoba može da uđe u vaš život. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata na poslu jer vam to trenutno nije fokus. Odredite prioritete.

Strelac

Pitajte neku osobu iz porodice za savet. Ne analizirajte sve previše. Pomalo ste pod stresom i nije vam lako da dođete do rezultata koji mogu da budu baš dobri. Budite uporni.

Jarac

Komunikativniji ste nego inače. Spretni ste i brzo završavate sve obaveze. Moguća je neka nova poslovna prilika i možete jako lako da napredujete.

Vodolija

Na poslu vam sve ide kako ste zamislili. Neka ženska osoba može da vam da dobar savet. Moguć je napredak.

Ribe

Moguća je glavobolja i pritisak zbog posla. Ne možete sve da postignete. Vreme je da budete realni i da se bolje organizujete.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

MONDO