Početak 2022. doneće nevolje i brige za nekoliko znakova Zodijaka, ali sasvim neočekivano sreća će im se osmehnuti. Ne samo da će u narednoj godini postići finansijsku stabilnost, već će se i "opariti", kažu indijski astrolozi!

Ova tri horoskopska znaka će u 2022. uživati bukvalno "za sve pare", jer ih očekuje veliko bogatstvo!

Ovan

Nova godina Ovnovima donosi veliki uspeh na polju posla. Istina, moraće dobro da zapnu, ali trud će se višestruko isplatiti. Na proleće 2022. već će ubirati plodove svog rada, očekuju ih veliki dobici. Preporuka astrologa je da pola novca potroše na uživanje, a pola da odvoje za sa strane. U drugoj polovini godine imaće sjajan plan kako da taj novac iskoriste. 

Bik

Bik će i ove godine briljirati na polju karijere, ne samo da će zadržati dobru poziciju, već ga očekuje procvat. Osim toga, sasvim iznenada će mu se pojaviti nekoliko dodatnih izvora prihoda. U proleće 2022. godine, prema indijskom horoskopu, Bik će biti u prilici da se zaista obogati, a preporuka astrologa je da ne brza sa troškarenjem, već da novac ostavi sa strane.

Lav

Početkom nove godine finansijska situacija će se drastično popraviti za pripadnike ovog horoskopskog znaka.  Krajem februara ih očekuje veliki uspeh na poslu, konačno će nadređeni uvideti njihov potencijal. Ovo će rezultirati napredovanjem na proleće, a samim tim i pozamašnom povišicom. Novac bi bilo najbolje da ulože u neki manji projekat koji će se pokazati kao veoma unosan. 

Naredna godina će biti prepuna obrta i turbulencija, a indijski astrolozi su otkrili za koje znakove će 2022. biti ekstremno uspešna!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO