Ovan

Odlično se osećate danas. Veoma ste komunikativni. Ništa vam ne pada teško i možete da se uskladite sa drugima i da postignete uspeh.

Bik

Moguć je povećan priliv novca. Ne nervirajte se ako sve ne ide po planu. Pokušajte da se bolje organizujete.

Blizanci

Napeti ste. Ne odgovara vam što imate previše posla. Bilo bi dobro da dođete do novih saradnika i da budete produktiviniji, iako vam se ne radi.

Rak

Završite započete stavke. Započnite neke nove projekte da biste napredovali. Razmislite kako možete da dođete do većih ušteda.

Lav

Nije vam lako danas da se fokusirate. Radije biste se družili sa drugima. Pokušajte da uskladite privatne sa poslovnim obavezama.

Devica

Imate previše posla, ali možete sebi da olakšate i da ih podelite na više delova. Uradite šta možete i ako vam treba pomoć, zatražite je od osobe koja vam je dobar saradnik.

Vaga

Moguć je kraći put. Dajte sebi oduška. Ne pravite sebi pritisak u vezi sa poslovnim obavezama.

Škorpija

Strastveni ste i skloni flertu. Budite otvoreni za nove poslovne prilike. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći.

Strelac

Skloni ste saradnji. Lako dolazite do dogovora sa kolegama, ali isto je tako i u ljubavi. Partner ima dosta razumevanja za vas i obratno. Ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo.

Jarac

Pod stresom ste zbog previše posla. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata jer ste prilično rastrzani. Izdvojite malo više vremena za privatni život.

Vodolija

Odlično se osećate danas. Nije vam lako da se fokusirate na posao. Budite prijatni prema ljudima sa kojima radite jer će od odnosa sa njima da vam zavisi progres.

Ribe

Danas ste posvećeni porodici. Nije vam do posla već biste radije da odmarate danas. To vam je neophodno. Dobićete neki savet od bliske osobe u vezi sa poslom. Držite se ustaljenog rasporeda.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

MONDO