Ove godine se možete radovati dobrim aspektima. Sve će Vam ići od ruke. Mnogo ste se namučili u proteklim godinama, dok je Saturn bio u Strelcu. Vreme je da se sav Vaš trud isplati. Ove godine ćete biti malo nervozniji od 28. 1. do 18. 3. ali ostatak godine će biti mnogo manje stresan. Manje ćete brinuti, a bićete aktivniji povodom nekih ključnih stvari u svom životu. Nemojte previše verovati drugima, ali ne bi trebalo ni da obećavate previše, ako ne možete da ispunite, da Vas drugi ne bi shvatili neozbiljno.

POSAO

Ove godine ćete imati višak energije i dosta stvari će Vam ići na ruku. Iskoristite sve dobre prilike da napredujete. Nemojte čekati da drugi nešto urade za Vas, morate to sami. Budite srećni jer nećete imati toliko prepreka kao do sada. Kriza identiteta, nervoza, problemi u komunikaciji sa drugima, čekanje na neki novac – to je sada prošlost. Kreće novi period za Vas, novi životni ciklus.

Sada ćete se prilično uozbiljiti što se tiče posla. Jupiter i Saturn će podržati svaku saradnju, naročito nešto što ste već želeli, na čemu već radite. Ako dugo radite, a očekujete stabilizaciju, sada je vreme za to.

Nemojte menjati poslove, nego se držite onog puta koji je siguran. Nećete se baš idealno slagati sa kolegama, naročito tokom prve polovine godine. Ono što je još bitno je da treba da nađete kompromis, pa iako Vam se neki saradnik ne dopada, možda može biti od pomoći.

Ako radite nešto što je zabavno, podučavate, ako radite sa ljudima koji nisu iz Vašeg mesta ili se bavite turizmom i ugostiteljstvom, imajte u vidu da će sve to ići mnogo lakše. Imaćete dosta sreće ove godine što se tiče posla. Iskoristite sve dobre prilike. Povišica je izvesna.

Imate dosta želja, a ono što je bitno je da ne uzimate kredit ove godine. To može poništiti sav trud i zadovoljstvo koje ćete imati na poslu. Ako sada malo manje trošite, ako štedite, onda ćete sigurno biti zadovoljni kako će i naredna godina izgledati što se tiče finansija. Ponašajte se zrelije što se tiče kupovine.

LJUBAV

Ova godina je jako dobra za ljubav, ali naročito kraj godine. Nekako ćete se cele godine suzdržavati od toga da se opustite u vezi, da se posvetite partneru, da date svoj maksimum. Kao da se brinete da li će Vas dovoljno voleti i da li će se potruditi oko Vas, ako Vi date svoj maksimum.

Strah od vezivanja, od ozbiljne veze je prisutan. Strasti su jake. Dosta Vas ometaju obaveze na poslu, pa ne možete da izdvojite previše vremena za ljubav.

Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zauzeti, putujte što više sa partnerom. Sve probleme koje ste imali u protekle dve i po godine, bilo da ste u vezi ili ne, sada više nećete imati. Konačno ćete moći da se otvorite i da volite nekog.

Ne ulazite u neke avanture jer Vam to neće doneti nikakvu sreću. od 9. 3. do 11. 7. slobodni Blizanci se mogu ponovo spojiti sa osobom sa kojom su bili u vezi, ali je pitanje koliko to može trajati. Bolje je da se ne vraćate u prošlost.

ZDRAVLJE

Tokom ove godine, sem na početku godine i na kraju, bićete baš zdravi. Dobro ćete se osećati, sem što ćete povremeno biti napeti i nervozni. Ovo će biti naročito izraženo tokom februara, marta i u drugoj polovini decembra.

MONDO VAM ŽELI SREĆNU 2018!

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.