Ova godina će doneti dosta promena. Konačno ćete imati podlogu za ostvarenje želja o kojima odavno maštate, a i podržaće Vas Jupiter. Moraćete da se uozbiljite i ove godine više nećete imati izgovore zašto nešto niste uradili kako valja. Morate dati sve od sebe, jer koliko budete uložili energije, truda i vremena, toliko ćete dobiti za uzvrat. Imajte to na umu. Ovo je jedna nova faza u Vašem životu kada ćete želeti da sve bude stabilno. Moguće su neke promene u kući, preseljenje, renoviranje doma – šta god da se bude dešavalo, to je sve dobro za Vas. Ne odlažite promene. Ima dosta ljudi koji su tu za Vas uvek i koji će biti jako konstruktivni.

POSAO

Mogući su manji problemi i nervoza na poslu od 28. 1. do 18. 3. Od 9. 3. do 7. 9. Vam možda neće sve ići od ruke i tako lako. Ne očekujte pomoć od drugih nego uradite sve što možete sami.

Svakako, iako će bti tih perioda koji nisu idealni, imaćete dosta sreće, pa ćete moći da menjate poslove i da birate šta Vam se dopada.

Možda ćete više trošiti nego što zaradite, pa bi trebalo da se presaberete i da smislite šta je to stvarno što je Vama važno i šta želite da radite. Nemojte raditi samo neki posao da biste to odradili i da biste uzeli neki novac, naročito ako to nije ono čime želite da se bavite.

Sada je bitno da radite na svom statusu i da nekako završite započete projekte, poslove, fakultet ili započeti kurs.

LJUBAV

Dosta problema možete imati sa partnerom, ako ste u vezi ili braku, ako postoje nesuglasice od pre. Nemojte se vraćati na stare priče, probleme, nego se usredsredite na sadašnjost.

Nastresniji period će biti od 18. 3. do 17. 5. Tada su strasti jake, nervoza je pojačana, pa se primirite. Pokušajte da održite stabilnost.

Oni koji su u dugim vezama mogu ući u brak ili započeti zajednički život. Slobodni, Vi u periodu od 18. 3. do 17. 5. možete ući u neku avanturu, strasti će biti jake, ali ne srljajte po svaku cenu.

U periodu od 6. 10. do 18. 11. se može vratiti neka osoba iz prošlosti. Ne pristajte na nešto što Vam ne odgovara. Samo je dobro ono što vodi ka ozbiljnom odnosu. Držite se svojih principa.

ZDRAVLJE

Nemojte se premarati ove godine. Mogući su problemi sa leđima, zubima. Posetite zubara.

Povišen pritisak i nervoza od maja do polovine novembra su sigurni. Morate se baviti nekom aktivnošću. Manje budite kod kuće, a više se zabavljajte ili provedite dosta vremena družeći se sa drugima.

Ono što je bitno je da morate da se otvorite, da kažete šta Vas muči. To je jedini način da ove godine budete srećni i zadovoljni.

MONDO VAM ŽELI SREĆNU 2018!

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.