Znate one žene i muškarce što na društvenim mrežama objavljuju fortografije toliko doterane u fotošopu, da su praktično "izbrisali" sopstvene crte lica? Proverite im "ličnu kartu", verovatno su rođeni u nekom od ova tri znaka.

Saznajte koji znakovi Zodijaka najviše strahuju od starenja...

Strelac

Pripadnici ovog horoskopskog znaka maštaju o tome da obiđu ceo svet, upoznaju što više ljudi, za njih je avantura najvažnija u životu. Zato im starenje tako teško pada. Strelčevi se  više plaše smrti nego  ičega, pate od sindroma "Petra Pana" i teško se mire sa promenama koje godine donose, i u izgledu i u snazi. Dodatnu brigu im stvara novac, odnosno u kakvoj finansijskoj situaciji će dočekati starost.

Vodolija

Vodiliju neće ni "slomljene noge" zadržati u četiri zida. Kao i Strelčevi, ne mogu da miruju, stalno su u potrazi na izazovima, a kad telo počne da im stari i kada onemoćaju - za njih je to najgora kazna. Zavisnost od lekova, penzija, rođaka i lekara naviše brine Vodolije. Nisu lišeni ni sujete, pa kada vide da počnu da im se pojavljuju bore, bez mnogo ustezanja će posegnuti za nekom estetskom intervencijom.

Škorpija

Za razliku od Strelca i Vodolije, Škorpije se najviše plaše fizičkog starenja. Drugim rečima, najveća bojazan im je da će postati ružni i neprivlačni drugima. Zato još od rane mladosti pažljivo brinu o svom telu i licu, tako da se ni jedna bora ne pojavi pre vremena. Pored krema i tretmana kod kozmetičara, Škorpije su veoma aktivne u teretani. A što su stariji, to više sati provode naporno vežbajući i u pokušajima da zaustave vreme. Nije retkost da iz ovog razloga postanu strastveni zagovornici zdravog života.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO