Ako volite astrologiju, onda sigurno znate da se najmoćniji muškarci rađaju u znaku Lava. Živi za centar pažnje, hod pod reflektorom i svakodnevno laskanje koje mu hrani samopouzdanje. Prema horoskopu, uvek vodi računa o fizičkom izgledu, drugi misle da je besprekoran, ali i da se lako zaljubljuje. Lav voli da zavodi, ali retko koja žena može u potpunosti da ispuni njegova očekivanja.

Kako i sam uživa u glavnoj ulozi na svakom društvenom događaju, za takvom partnerkom i teži. Lav će uvek birati ženu koja je omiljena u društvu, koja privlači tuđe poglede i koja zna kako da drži pažnju ostalih. Naravno, ona mora da bude atraktivna, jer Lav voli da se hvali svojom partnerkom. Zašto? Zato što je sam takav i isto želi zauzvrat.

Zbog toga Lav mnogim ženama može da bude prilično težak i zahtevan partner. Jedna od njih bi bila žena rođena u znaku Škorpije i Bika. Astrolozi smatraju da su kombinacije žena Bik i muškarac Lav, kao i žena Škorpija i muškarac Lav, ubedljivo najgore. Sa njima čak može da bude na ivici fizičkog obračuna. Lav prosto očekuje da mu se partnerka danonoćno divi, a najodbojnije su one koje pokušavaju da dominiraju nad njim. Ipak, Bik i Škorpija su znaci koji nikada nikome ne ostaju dužni, te je jasno zašto žene rođene u tim znacima nisu dobar izbor za njega.

Ipak, Lav kada uđe u vezu, i te kako je posvećen. Obožava da priređuje iznenađenja i obasipa partnerku poklonima. Astrolozi kažu da kod takvog muškarca sve mora da izgleda ekstravagantno, pa tako najobičniji sastanak može da se pretvori u proslavu. Ipak, najveća mana muškarca koji je rođen u znaku Lava, jeste da lako može da postane ljubomoran. Sklon je proveravanju partnerke, a horoskop ima jedan savet za vas - ne nadmećite se sa njim.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

(MONDO)