Koja to dva znaka horoskopa čeka ogroman priliv novca u oktobru 2023. godine otkriva poznata ruska astrološkinja Tamara Globa. Ona tvrdi da će ova dva znaka u oktobru imati odličnu novčanu situaciju, kao I da će im se otvoriti nove prilike i potencijalne saradnje, a samim tim zarada na duže staze. Važno je da ugrabe pravi momenat i ne odustaju!

VODOLIJE

Zvezde će tokom oktobra 2023. godine i te kako biti naklonjene Vodolijama. Otvoriće im se brojna vrata, čak i ona koja su im ranije bila zatvorena. Ovo je sjajno vreme da realizujete svoje ideje i napravite ozbiljan pomak u ostvarivanju različitih ciljeva. Najviše sreće imaće oni koji imaju svoj biznis, hobi od koga zarađuju ili projekte koji samostalno razvijaju. Ako sprovođenje vaših planova zahteva da preselite svoj radni prostor ili ih sprovedete na drugačijoj lokaciji od planirane, razmiliste o tome. Možda će to da dovede do trenutne nelagodnosti i iznenadne promene, ali će biti nadoknađenom kasnijom dobiti. Ako imate neki hobi, ali još niste uspeli da ga unovčite, sada je pravi trenutak za to - pokušajte da plasirate svoj proizvod ili uslugu.

RIBE

Ribama će novac u oktobru doneti timski rad i usko sarađivanje sa kolegama i nadređenima. Pokušajte da poslušajte nadređene i da se ne raspravljate sa njima. Razumevanje i saradnja dovešće vas do napretka u karijeri, a samim tim i novčane nadoknade. Budite slobodni da izrazite svoje ideje i predloge, ali ne preduzimajte ništa na sopstvenu ruku. U predstojećem mesecu ključna reč je timski duh! Nemojte da izbegavate korporativne događaje, sastanke ni seminare. Upravo ona će vam pružiti nve kontakte, znanja i informacije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

"PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO": Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN Kurir televizija