Astrologija

Šta koji horoskopski znak misli o ljubavi i braku

Autor Jovana Vilimonović

Niste sigurni da li partner i vi isto razmišljate o braku? Evo šta kaže horoskop!

Neko jeste za brak, neko nije. Nekom je dovoljan zajednički život pun ljubavi, nekom je potrebna velika svadba.

Svi smo drugačiji pa imamo i drugačija očekivanja. Pogledajte šta svaki znak misli o braku!

Ovan

Iako mnogi pričaju da to nije potrebno Ovan se ne slaže sa tim. Pošto se mnogo trudio da osvoji voljenu osobu onda smatra da to treba da ima neki cilj. Ne želi da se žrtvuje bez razloga, jer smatra da je ipak potrebna nagrada. Voli brak i veoma je posvećen.

Bik

Voli sigurnost po svaku cenu. Voli brak više nego zabavljanje. Bitno je da osoba koju Bik izabere bude finansijski stabilna jer ne mogu da podnesu da ne mogu da se oslone na nekog. Bitno im je da brak bude posvećenost i ljubav, a ne površni odnos. Nikad ne srljaju.

Blizanci

Njemu je bitna bezrezervna podrška partnera. Ne želi da se vezuje ako nema dobru komunikaciju sa nekim. Brak je za njega jednako komunikaciji, toliko mu je bitna ta stavka. Bilo bi lakše Blizancima da imaju brak koji nije tipičan, jer je ovaj znak lepršav i opušten i ne želi da se opterećuje previše formom.

Rak

Njemu je porodica veoma važna, to je na prvom mestu. Rak voli brak i zajednicu i sve što ide uz to. Emotivna povezanost je na prvom mestu i ništa drugo neće biti važno za odnos sa partnerom. Romantika je na prvom mestu.

Lav

Lavu je bitna pozicija u društvu, pa mu je brak statusni simbol. On razmišlja i o tome kako drugi ljudi vide voljenu osobu i sve mu je važno. Potebno je da finansije budu stabilne, da bi Lav uopšte bio posvećen partner. Prolazne avanture nisu za njega, već samo ozbiljne priče.

Devica

Devica dugo traži svoju drugu polovinu. Ima dosta zahteva na listi ali ako se baš zaljubi uz malo tolerancije, neće biti problem da uđe u brak. Bitno je da se neko potrudi oko sitnica, jer to je ono što Devicu oduševljava. Ipak joj je ljubav na prvom mestu i da partner bude podrška u svemu.

Vaga

Iako je Vaga sa dva tasa i moglo bi se reći da je nesigurna. Ona ima potrebu za brakom jer i sama simbolizuje brak, zakon i partnerstvo. Njoj nije bitno da li je nešto potpisano već da ima kompromisa. Ako se lepo slaže sa partnerom, onda je to sasvim dovoljno za sreću.

Škorpija

Ovom znaku uopšte nije bitno da li će se venčati u opštini ili ne. Važno je da oseća posvećenost partnera, strast i da je partner uvek tu za nju. Škorpija zna da oseti ako je sve u redu, ali i obratno. Svako ko se venča sa njom imaće utisak da je u braku sa detektivom, ali to može da bude itekako zanimljivo.

Strelac

Brak je pozitivna stvar za Strelca, ali se on odlučuje na to baš kasno. Beži od braka koliko god može dok mu neko ne objasni da neće da bude strašno. Potrudiće se da svaki dan sa partnerom bude zabavan, da se puno putuje, da bude odnos bez ikakvih zabrana, ali i da ne bude dosadno. Nije lako biti sa Strelcem u braku, ali je sigurno zanimljivo.

Jarac

Jarac odugovlači sa brakom dok god može. On voli tako da radi za sve u životu. Nije to loše. Ipak, on samo hoće da bude siguran. Ako je siguran u svoja osećanja, onda sigurno neće čekati uopšte. Imajte strpljenja za Jarca, on kad se jednom veže teško se odlučuje na razvod.

Vodolija

Vodolije mogu da se smatraju kao osobe koje ne vole brak, ali to su predrasude. Vodolije jesu tvrdoglave, ali ipak vole venčanje. Jedino što nije dobro ako jako mladi ili jako brzo uđu u brak. Onda uspeh mogu malo teže da očekuju. Zato, bitno je da ne brzaju. Verni su, ali nekad donose nagle odluke, pa treba da nauče da prave kompromis.

Ribe

One hoće venčanje iz filma. Sve što su videle na tv-u mora da se ispuni jer ako nije tako onda verovatno to nije idealno. Ribe ipak uvek ulaze u brak iz ljubavi i bitno je da su posvećene I da daju sve od sebe da voljena osoba bude srećna. Ipak, mogu da budu dugo tolerantna, pa ne bi trebalo da ih iskušavate. Ne mora da znači da će to da bude zauvek.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.