Astrologija

DA LI ZNATE KO SU NAJVEĆI ZLOBNICI U HOROSKOPU? Nikada im nemojte odavati tajne, iskoristiće ih na najgori način

Autor Maja Gašić

Bolje im se klonite s puta

Izvor: YouTube/Screenshot/The Vile Eye

Znate one ljudi koji naizgled deluju pitomo, čak i dobronamerno, sve dok ih ne naljutite? Odjednom se pretvaraju u "čisto zlo", zasuće vas najperfidnijim uvredama, gađati tamo gde ste "najtanji"?

Postoje horoskopski znakovi koji imaju upravo ove kvalitete, da ne kažemo mane. To ne znači nužno da su zli i loši, već da umeju da pokažu jezivu stranu ukoliko ih "čačnete".

U Zodijaku je izdvojeno pet znakova kojima je bolje da se sklonite s puta ako ste ih uvredili...

Blizanci

Koliko god da su zabavni, istina je da su Blizanci najegocentričniji znak Zodijaka. Ili makar jedan od njih. Zbog njihovog humora i "lepršave" prirode to možda nećete uočiti odmah, ali ako im se zamerite ili odbijete da im učinite neku uslugu - teško vama! Izvređaće vas kao niko do tada. I to će izustiti u dahu, bez razmišljanja i taktike, što znači da je to oduvek bilo njihovo mišljenje, samo nije bilo razloga i da ga iznesu..

Lav

Lavovi naprosto moraju da budu u centru pažnje, a ako ih ignorišete ili kojim slučajem još i omalovažite, nadrljali ste. Otvorili ste Pandorinu kutiju! Ono što je posebno zlobno kad je reč o ovom horoskopskom znaku jeste što će vam se "prikrasti" kada to najmanje očekujete. U svakom društvu će gledati da vas "spuste", ali onako, "na finjaka" ne dozvoljavajući vam da se branite.

Devica

Device mogu biti vrlo hladne i proračunate kada to žele, što nije osobina koju kod sebe vole. Ukoliko ih neko uvredi, neće reagovati odmah, skupljaće bes i nezadovoljstvo i istresti ga na nekog ko, zapravo, nema mnogo veze sa uzrokom njihove ljutnje. Imaju i tu osobinu da se predstavljaju kao osobe koje sve znaju najbolje, što ljude generalno iritira, pa obično loše procenjuju koliko smeju da im se zamere. 

Škorpija

Škorpije vole da su u svemu najbolje, najlepše, najpametnije... Možda se neće tako predstaviti pri prvom kontaktu, ali ukoliko se nađu u društvu nekog koga svi hvale, nemojte sumnjati da će mu pronaći manu brzinom svetlosti. Nažalost, oni nisu svesni ove osobine, pa ukoliko im ukažete na nju, opiraće se svim snagama da priznaju koliko su sujetni. Još jedna situacija koja kod njih može proizvesti neverovatan bes jeste ljubomora. Tada bolje bežite iz zemlje. 

Jarac

Jarčevi imaju izraženu ciničnu crtu, pa su često zlobni prema ljudima bez nekog pravog razloga. Ponekad su takvi samo zato što imaju loš dan. Jarčevi nisu uvek svesni kada se ponašaju bezobrazno i maliciozno jer ne rade to namerno. Ali, ako su loše raspoloženi, ignorisaće vaše komentare, čak i ako su u tom trenutku svesni da su prešli granicu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi