Astrologija

3 KRISTALA SU MAGNET ZA NOVAC! 1 najviše odgovara Biku, a koji "rade" za sve horoskopske znakove

Autor Jovana Vilimonović

Doneće vam blagostanje!

Izvor: YouTube/Screenshot/Whimsy Meadows

Neki kristali mogu da se koriste za ljubav, neki za komunikaciju ili za posao, ali neki su baš za novac. Pokušajte da ih nađete i da kupite sebi, možete da napredujete ili da bar dobijete više samopouzdanja.

Citrin

Citrin je prozirni zlatkasti kamen koji je najbolji za privlačenje novca. Bilo da je u čistom obliku kao kamen ili u obliku priveska, možete da ga nosite uvek sa sobom i da vam pomogne u napretku. Kristaloterapeuti ga preporučuju svim poslovnim ljudima, ali i onma koji to žele da postanu. On je najbolji za trgovce, a sam se i naziva ,,Kamen trgovaca“. Možete da ga stavite na radni sto ili da ga nosite kao privezak za ključeve. Preporučuje se ambicioznima.

Odgovara svim znacima, a najviše Ovnu, Lavu i Jarcu.

Gorski kristal

Ovaj kamen je proziran kao staklo. Možete ga nositi svuda sa sobom. On je jedan od kristala koji čisti druge kristale i neutralan je, pa možeda da poklonite bilo kome ko treba da napreduje ili da održi uspeh. Može da ga koristite takođe u izvornom obliku, kao neobrađen kamen ili u obliku nakita. Da biste definisali ciljeve, da ne budete previše rasejani, da imate bolje saradnike i da brže ostvarujete svoje ideje – ovaj kamen je odličan.

Odgovara svim znacima podjednako.

Žad

On je kristal svetlozelene boje. Postoji i u drugim bojama, ali se ovaj zeleni smatra najcenjenijim još u drevnoj Kini. Treba da stoji na radnom stolu, u obliku nakita ili ga nosite u torbi. On vam pomaže i da se umirite kada imate stresne dane na poslu, ali i da ostvarite bolje poslovne saradnje sa drugima. Žad je specifičan kamen koji svakom ko ga ima donosi uspeh, a dobar je i za osobe koje stalno nešto investiraju. Donosi pored želje za uspehom i sreću.

Najviše odgovara Biku, Devici, Jarcu i Ribama.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.