Astrologija

RUSKI ASTROLOG OTKRIVA ZAŠTO VAM NOVAC IZMIČE: Najveće greške svakog horoskopskog znaka, zbog njih "kuburite" s parama

Autor Maja Gašić

Svaki horoskopski znak ima različit odnos prema novcu. Neki se snalaze bolje, neki lošije, proverite kako vi "stojite"!

Astrolozi veruju da navike u trošenju novca ne zavise samo od našeg karaktera i načina života, već i od položaja zvezda. Astrologija utiče na to kako se ponašamo prema novcu, da li štedimo ili pak neumereno trošimo...

Ruski astrolog Pavel Globa otkrio je koje su to greške koje u kombinaciji sa našim horoskopskim znakom sputavaju nas da se obogatimo...

Ovan ne ume da upravlja novcem

Ovnovi veruju u to da se novac zarađuje da bi se trošio i sklon je impulsivnoj kupovini. Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju najlošiju "vezu" sa parama, čak 61 odsto njih je u večitoj borbi za bolji život. Ovnovi vole da žive punim plućima.

Astrolozi preporučuju da obuzdaju potrošnju.

Bik troši na lična zadovoljstva

Više od 50 odsto pripadnika ovog znaka se bori sa finansijama, ispostavilo se da su Bikovi četvrti horoskopski znak na listi onih koji imaju najviše problema sa novcem. Problem je ljubavi prema dobrom životu.

Astrolozi kažu da je štednja veština koju treba da savladaju.

Blizanci su skloni finansijskim rizicima

Poznati po svojoj nepredvidivosti i impulsivnosti, Blizanci su finansijski najugroženiji. 43 odsto Blizanaca priznalo je da se bori sa novčanim problemima, što je uglavnom zbog činjenice da 62 odsto njih potroši više od polovine plate pre kraja meseca i to na rizične poduhvate.

Astrolozi kažu da bi trebalo da stave sigurnost ispred uzbuđenja.

Rak ne može da izbegne iskušenje

Rakovi nisu odgovorni prema novcu i ne mogu da se odupru iskušenjima. Zato i nešto manje od polovine Rakova ima ušteđevinu i radi na sticanju novca, dok većina troši nemilice. Nova odeća, noćni izlasci za njih su svakodnevica, zbog čega ne uspevaju da uštede. 

Astrolozi kažu kažu da je neophodno da počnu da vrednuju novac koji zarade.

Lav voli dobru zabavu

Poznato je da su Lavovi vrlo oprezni sa novcem, pa je tek svaki treći Lav u finansijskim poteškoćama. Međutim, oni obično vole "dobar život" i zabavu, a čak 35 odsto pripadnika ovog znaka kaže da je sklono impulsivnoj kupovini

Astrolozi savetuju da odvajaju novac sa strane ukoliko žele kasnije da uživaju u onome što najviše vole.

Devica ide iz krajnosti u krajnost

Device su pametne sa novcem, što ih čini jednim od najboljih znakova kad je reč o štednji, ali vole i troše, jer je Merkur njihova vladajuća planeta. Oko 43 odsto Devica potroši više od polovine plate do sledećeg uplate, a 39 odsto  "ulazi u minus".

Astrolozi savetuju da nađu balans između štednje i preterane kupovine.

Vaga ne ume da živi u okviru svojih mogućnosti

Vage vole da se "prostiru" preko svojih mogućnosti, što dokazuje činjenica da 74 odsto njih troši više od polovine zarade do sledeće plate. Kada joj se nešto sviđa, Vaga ne razmišlja dvaput treba li joj to ili ne, ona ga samo kupi. Šoping je opušta i podiže raspoloženje.

Astrolozi savetuju da prvo razmisle o kupovini i stvarnim potrebama.

Škorpija loše raspolaže novcem

Intuitivna priroda pomaže Škorpijama u životu, ali pošto vole da se luksuziraju, često su u finansijskim problemima. Poznato je da su Škorpije prilično tajnovite, posebno kada je novac u pitanju, pa je velika verovatnoća da će svoje finansijsko stanje skrivati od drugih. Često imaju "štek" za koji drugi ne znaju.

Astrolozi savetuju da svakog meseca popišu troškove kako bi izbegli nepromišljenu kupovinu.

Strelac srlja u bankrot

Uprkos činjenici da su Strelci poznati po svom napornom radu, 45 odsto pripadnika ovog znaka nije u stanju da racionalno raspolagaže novcem. Njihov najveći problem je nemogućnost da mesečno zadrže više od polovine svoje zarade. Vole avanturu i vrlo su znatiželjni, to ih može odvesti u pogrešnom smeru.

Astrolozi savetuju da nauče da kažu "ne" drugima i odupru se rizičnom ponašanju.

Jarac se drži budžeta

Jarčevi su pragmatični kada je novac u pitanju, zbog čega samo 35 odsto pripadnika ovog znaka ima finansijske poteškoće. Neverovatno su dobro upućeni u to kako da održavaju finansije u najboljem stanju. Koliko god im se neke stvari sviđaju, mogu se odupreti iskušenjima.

Astrolozi nemaju savete za Jarčeve - dobro raspolažu nocem i bez sugestija.

Vodolija je neodlučna sa novcem

Vodolije vredno rade jer imaju velike planove, ali činjenica da imaju sposobnost da lako privuku novac može ih dovesti do preterane opuštenosti i velike potrošnje. Neretko su impulsivni kupci.

Astrolozi savetuju da preispitaju stavove i odluče na šta će potrošiti novac.

Ribe najbolje "barataju" parama

Samo 32 odsto Riba ima finansijske poteškoće. Kad je reč o trošenju, Ribe su nesebične i tuđe potrebe uvek stavljaju ispred svojih. Zauzimaju prvo mesto među znakovima koji znaju kako da kontrolišu svoje finansije. Mudre po prirodi, one znaju kako najbolje da uštede novac, kada je vreme za "odvajanje", a kada za trošenje 

Astrolozi nemaju finansijski savet za ovaj znak.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi