Bežite glavom bez obzira!

DA LI ZNATE KO SU NAJVEĆI POKVARENJACI U HOROSKOPU? Ako ih imate među prijateljima - dobro se čuvajte!

Autor Maja Gašić

Gledaće da vas sapletu bez trunke griže savesti

Izvor: YouTube/screeenshot/Movieclips

Zlobnik, alapača, zavidna osoba, sitna duša, prevrtljivac... mnogo je načina da se opiše čovek koji drugima ne želi dobro. Za takve najčešće kažemo da su pokvreni, ponekad i nepravdeno, jer neke od ovih osobina svi u manjoj ili većoj meri imamo. Samo zavisi od situacije da li ćemo ih i koliko ispoljiti. 

Astrološki gledano, postoji pet horoskopskih znakova kod kojih se ove loše osobine najpre i najviše ispoljavaju, a evo i koji su...

1. DEVICA 

Devica kada nekog "uzme na zub", teško da će ga ostaviti na miru. Ako ste joj se zamerili, a najčešći "okidač" je prevara, bolje se povucite jer u svojoj osveti neće pokazati nimalo milosti. U stanju je da ide u ekstreme, pa čak i upetlja druge ljude u svoj pakleni plan da vam zagorča život. I biće vrlo temeljna u tome.

2. OVAN

Ovan ima neverovatnu energiju, misli da sve zna najbolje, ali kada se oseti nesigurnim, svom silinom će se obrušiti na osobu koja je izazvala ovo osećanje kod njega. Zaslepljeni besom umeju da budu i te kako nepravedni, a kako su inteligentni, biraće najpodlije načine da se osvete osobi koja ih je izbacila iz takta. 

3. VODOLIJA 

Njena pokvarenost se ne ogleda toliko u želji da nekome napakosti, koliko u odsustvu bilo kakve emocije prema bliskim osobama. Ako vam je potreban prijatelj, neko ko će vam biti odan, ne računajte na ovaj znak. Vodilija ne zna za lojalnost. Zavešće vas iznenadnom prisnošću, a u sledećem trenutku ćete postati najmanje bitna osoba u njenom životu. Odbaciće vas a da ne trepne. 

4. LAV

Iz sujete nastaju mnoga zla, a ovo je jedan od najsujetnijih znakova Zodijaka. Ne mogu da podnesu tuđi uspeh, lepotu, bogatstvo... Zato se neće libiti da svakog ko im se ne dopada vrlo perfidno podbadaju i nipodaštavaju u društvu. Ako imate prijatelje u ovom znaku, najbolji savet bi bio da gledate da se ne ističete.

5. ŠKORPIJA

Škorpije su izuzetno ljubomorne i posesivne, vode ih snažne emocije, što u kombinaciji sa njihovom izraženom mračnom stranom čini katastrofalan spoj. Pripadnici ovog znaka ne vređaju, oni uništavaju svakog ko im se zamerio, ili makar oni to tako dožive. Ponekad čak sadistički uživaju u tome da drugima nanose patnju. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi