Astrologija

3 STVARI KOJE SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK SKRIVA: Rak je sebi najvažniji, a Vodolija je najveće iznenađenje!

Autor Nataša Petrović

Pročitajte manje poznate karakterističke svakog horoskopskog znaka!

Izvor: YouTube/screenshot/Movie Coverage

Ovan

Iako izgleda da osobe rođene u znaku Ovna imaju puno samopouzdanja, nije uvek baš tako, ali se dobro pretvaraju. Vole da bude upadljivi, ali ne moraju da bude uvek glavni u svemu, jer ne vole obaveze. Naprotiv, lako eskiviraju obaveze i nisu baš brzi u njihovom obavljanju.

Bik

Nije baš tačno da osobe rođene u znaku Bika misle samo na hranu, već im je dosadno u slobodno vreme, pa ne znaju šta drugo da rade. Inače, ne mora da znači da Bik najviše jede. Voli da je sve oko njega sređeno i da mu je udobno u prostoru. Porodica mu je bitnija od posla.

Blizanci

Iako važe za neiskrene, osobe rođene u znaku Blizanaca to nisu, nego nekad ne kažu baš sve do detalja da se neko ne uvredi, isto kao i svi drugi znaci. Ako ste rođeni u ovom znaku, iako je u množini, muškog je pola. Učite brzo, ali samo ako vas materija zanima.

Rak

Osobama rođenim u znaku Raka posao može da bude važniji od porodice. Stavljaju svoje potrebe na prvo mesto kad su nervozni ili kad nije sve kako su zamislili. Nerviraju se kad ne mogu da budu stabilni na poslu.

Lav

Iako osobe rođene u znaku Lava često deluju nadmeno, zapravo nemaju ništa veći ego nego drugi. Ne vole baš uvek pažnju drugih ljudi. Dobri su prijatelji i ljudi koji su mu bliski su mu veoma važni.

Devica

Nije uvek sve savršeno u njenom domu, čak mnoge Device i nervira ta pretpostavka. Voli da odmara, ne voli baš previše da radi, osim kad je nešto mnogo zanima. Ima dosta ideja i nekad nije realna, nije čak ni praktična, ali do toga može da dođe vežbom.

Vaga

Verovali ili ne, Vaga nije uvek iskrena - dosta voli da ulepša stvarnost jer joj je bitno da izgleda fino ispred drugih. Ima dosta površnih odnosa. Ona je muški znak, iako bismo po nazivu rekli da je drugačije.

Škorpija

Škorpija je brižna i može da bude perfekcionista. Nije joj bitna samo strast u vezi. Veruje potpuno bliskim ljudima i može da bude požrtovana.

Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca vole da rade. Uživaju u hrani više od Bika. On je jedan od znakova koji može da priča previše.

Jarac

Preosetljiv je, samo se to ne vidi. Osobe rođene u znaku jarca lako rešavaju sve probleme jer su sposobne da vrlo razumno razmisle o svemu. Umeju da odlažu zadatke koji im se ne dopadaju.

Vodolija

Ono što se možda ne zna o osobama rođenim u znaku Vodolije je da stavljaju svoje potrebe na prvo mesto. Mogu da budu sebični prema nekim bliskim ljudima, iako bi svi rekli da je čak humanitarac. Najbrže od svih znakova može da uči.

Ribe

Niko ne bi to rekao, ali osobe rođene u znaku Riba mogu da budu prilično organizovane. Bitno im je zdravlje, nisu previše poročne kao što se misli. Mogu da se bave javnim poslom, iako je znak koji se vezuje za tajne i privatnost.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi