Astrologija

KAKO SE SVAĐA KOJI ZNAK HOROSKOPA: Rak drami, Lavu pada mrak na oči a ako naljutite Ovna ili Jarca, bolje BEŽITE

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Kako se svađa koji znak horoskopa? Neki su baš "gadni", a neki ćute, ćute pa potpuno izgube kontrolu!

Izvor: YouTube/Cool Videos

Već znamo koji znak skriva osećanja, ko je najveći zavodnik a ko "pakao" posle raskida. Ali znate li kako se svađa koji znak zodijaka?

Imaju vrlo različite stilove, a različite su i stvari koje ih izbacuju iz takta.

Ovan

Lako izgubi kontrolu, i ništa ga ne nervira više od nedostatka discipline i nelojalnosti. Ovan koji se razbesneo je strašan prizor! Važno je znati da Ovnovi reaguju na energiju svojih "protivnika", ako ste vi smireni, i on će se brzo smiriti i čak izviniti prvi.

Bik

Inače miran i staložen Bik ume da izgubi kontrolu zbog najrazličitijih stvari, tako da mu se ne može predvideti ponašanje. Razjareni Bik najpre će napasti upravo osobu koja pokušava da ga smiri, i neće birati reči! Osvetoljubiv je, a najviše ga nervira kada ga podsetite na neku njegovu grešku ili propust.

Blizanci

Uvek su vedri i nasmejani, pa je pravi šok kada pobesne. Od Blizanaca očekujte povišen ton i dreku, i uvek njegova mora biti poslednja. Jako je teško svađati se s Blizancima jer imate utisak da se svađate sa dve osobe.

Rak

Ako će neko napraviti scenu, to je onda Rak! Biće besa, drhtanja, zamuckivanja od gneva, pa i suza koje liju, Rakovi su užasno dramatični. Ne vole da se svađaju, ali kada dotle budu dovedeni, biće haos!

Lav

Lavovi mnogo polažu u svoj izgled, samopouzdanje i imidž. Zbog toga ne dozvoljavaju često da izgube kontrolu nad emocijama. Ali kada se to desi, Lavovi su grozni - njihov jedini cilj je da ponize protivnika i neće birati sredstva.

Devica

Ponekad je nazivaju najgorim gubitnikom horoskopa, jer Devica jednostavno ne može da podnese da gubi u svađi. Vikaće, mlatiće rukama, neće poštovati mišljenje i argumente drugih, i zauvek će vam zapamtiti tu svađu makar ona bila oko neke gluposti.

Vaga

Vaga je mirna, staložena, vedra, uvek spremna za razgovor. Zbog toga ćete retko zateći Vagu u svađi. Ali kada se to dogodi, neprikosnovena je! Vaga će uvek imati argumente, uvek će hteti da njena bude poslednja, i ono što ljude najviše nervira kod nje je što će uvek, ali baš uvek, imati "savršeno" opravdanje za svoje ponašanje.

Škorpija

Poslednja stvar koju će Škorpija dozvoliti je da drugi vide da je izgubila kontrolu. Zbog toga se Škorpije svađaju tiho, cede reči kroz zube, ako stojite samo metar dalje možda nećete ni shvatiti šta se dešava. Žaoka Škorpije najoštrija je kada shvati da je izgubila.

Strelac

Ne ljuti se brzo, niti lako, ali kada uleti u svađu, moguće je da će se ona završiti prekidom odnosa zauvek. Kada izbacite Strelca iz takta, biće miran, probaće da vam objasni šta nije u redu, nikada se neće drati i vređati vas, ali su velike šanse da se okrene i odšeta iz vašeg života.

Jarac

Jarčevi mrze konflikt, zbog toga i neće pokazati da se on odvija. Možda mislite da najnormalnije pričate s Jarcem, ali u njegovoj unutrašnjosti, odigrava se bitka kakvu do sada niko nije video. Jarac je znak koji će naglo planuti nakon pola sata običnog razgovora, a tada, bolje bežite.

Vodolija

Retko se svađa, najčešće umiruje druge i pokušava da ih odobrovolji. Ali ako Vodoliju pogrešno optužite za nešto, osetićete punu snagu njenog gneva. Vodolija će možda kratko vikati, ali će vam zameriti za narednih nekoliko nedelja i neće se libiti da vas podseti na svađu koju biste najradije oboje zaboravili.

Ribe

Najmaštovitiji znak kada su u pitanju svađe, bukvalno nećete moći da verujete šta izlazi iz njihovih usta! Ribe su dramatične, elokventne, sklone tome da uopšte ne slušaju protivnika već da ga samo napadaju. Uvek će se pokajati posle svađe, ali je veliko pitanje da li će se i izviniti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi