Astrologija

KAKAV JE KOJI ZNAK HOROSKOPA NA SLAVI? Rak popije previše, Bik se muva, a evo koga ne možete da OTERATE od sitnih kolača

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Horoskop otkriva kakav je koji znak na slavi!

Izvor: Syda Productions/Shutterstock.com

Sezona je slava, okupljanja za bogatom trpezom, viđanja s porodicom i prijateljima koje možda dugo nismo videli... Slava je uvek povod da se doteramo i ispričamo s dragim ljudima, ali znate li da nije svaki znak horoskopa jednako dobar gost ili domaćin? Evo kakav je koji znak zodijaka na slavi!

Ovan

Čim uđe, postaje glavna zvezda, animira sve druge, pita kada će hrana, razgovara sa svima... Ovan je veliki hedonista, zbog čega nije isključeno da pretera sa pićem ili hranom, pa ga zateknete kako drema zavaljen u fotelji.

Bik

Najdruštveniji na ovakvim okupljanjima, Bik neće samo ćaskati već će se stvarno potruditi da se upozna sa svim gostima i sazna više o njima. Zbog toga Bikovi na slavama i rođendanima često nađu i više od prijateljstva!

Blizanci

Biće ljubazni sa svima, ali neće se nešto preterano zadržavati, Blizanci imaju gust društveni raspored i vaša slava je verovatno druga od tri na koje večeras ide.

Rak

Rakovi su vrlo emotivni kada popiju, pa očekujte da vam dele komplimente, da se sa suzama u očima prisećaju nekih doživljaja koje ste zajedno imali... Samo pazite da dovoljno jede inače će sutra biti mamuran!

Lav

Ovaj znak na slavu sigurno dolazi obučen kao za žurku ili modnu reviju. Lav će biti uvređen ako ne gledaju svi u njega, ako nije glavna tema, zbog čega nije isključeno da će u jednom trenutku samo da nestane sa vašeg okupljanja.

Devica

Jedan od najboljih gostiju na slavi! Device vole tradiciju i druženje, biće oduševljeni i hranom, i gostima, a još će potom i da vam pomognu da sve rasklonite.

Vaga

Ponekad je stidljiva, ali to znači da sa Vagom neće biti nikakvih problema, praktično nećete ni znati da je tu. Obično nađe najudobniju fotelju, sedne sa tanjirom i pažljivo sluša šta ostali pričaju. Pomozite Vagi, uključite je u razgovor!

Škorpija

Iako su Škorpije inače pomalo zatvorene u većem društvu, ako vam se otvore i stavite ih da sede sa nekom zabavnom ekipom, očekujte da će voditi najzanimljiviji razgovor ikada sve do kasno u noć! Svi će vas sutradan pitati odakle se znate!

Strelac

Inače spreman da napravi žurku gde god da se pojavi, Strelac je pun poštovanja prema porodičnim okupljanjima, pa će biti fin i pristojan. Očekujte da Strelca zateknete u kuhinji kako pomaže domaćici ili ćaska sa nečijom bakom.

Jarac

Jarac je takođe hedonista, pa će mu biti relativno teško da održi i svoj besprekorni imidž, i da se kontroliše nad bogatom trpezom. Jarac stoji pored sitnih kolača i govori svima koji prolaze nešto u stilu - "ne smem, na dijeti sam, ali probaj ove sa orasima, odlični su".

Vodolija

Odličan domaćin i još bolji gost, Vodolija će biti puna zanimljivih tema za priču, trudiće se da uključi u nju čak i goste koji sede izdvojeno, jednostavno će uživati u ovakvom okupljanju i svemu što ono donosi.

Ribe

Postoji caka sa Ribama - obožavaju okupljanja kao što su slave ili rođendani, trudiće se da budu u centru pažnje, ali za razliku od Lava, možda se i uvrede ako nije tako. Ako ste na slavu došli sa Vodolijom, posvetite joj dovoljno pažnje inače će vam posle prebacivati da ste "nestali" i da "celo veče nije mogla da vas nađe".

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)