Astrologija

KINESKI HOROSKOP ZA JANUAR 2022: 4 znaka preokreću sudbinu - posle velikih problema stižu do BOGATSTVA, a 1 i do BRAKA

Autor Maja Gašić

Saznajte šta vam kineski horoskop za januar 2022. poručuje!

Izvor: Moobin/Shutterstock.com/MONDO/U. Arsić

Nova godina doneće velike promene za nekoliko znakova Zodijaka. Po rečima kineskih astrologa, četiri znaka će se suočiti sa problemima, ali iz krize će izaći veoma brzo. I ne samo to, čak će drastično uvećati svoju novčanu situciju do kraja januara.

Saznajte koji ste znak u kineskom horoskopu i saznajte šta vam poručuje za start nastupajuće godine.

Konj

Oni su optimistične osobe koje u svemu vide pozitivnu stranu. Veoma cene svoje prijatelje čija će im pomoć i te kako dobro doći u januaru. Posebno jedna osoba će im pomoći da bezbedno izađu iz svih zamki koje ih očekuju u ovom mesecu. Zahvaljujući podršci bliskih ljudi, Konj je najverovatnije dobiti unapređenje i značajno povećati prihode. Moguće je da će pomoć stići od strane jedne visoke osobe.

Vo

U januaru će predstavnici ovog znaka napredovati na polju karijere, što će im obezbediti dobar i stabilan priliv novca. Kako kažu astrolozi, šta god Volovi preduzmu početkom godine, sve će privesti kraju i očekuje ih uspeh. Međutim, da bi ostvarili zacrtane ciljeve, moraćete da budu maksimalno istrajni i da ne skreću sa predviđenog puta, a udarnički rad će im se isplatiti i zatista će se obogatiti.  

Koza

Kozama kineski horoskop obećava prilično uspešan početak godine. U januaru će moći lako da reše eventualne poteškoće. Osim toga, zvezde kažu da mogu da se nadaju novom izvoru prihoda, koji će im obezbediti stabilnu finansijsku situciju. Očekuju ih povoljne promene i u ljubavnom životu, nisu isključene nove veze ili brak.

Petao

Predstavnici ovog horoskopskog znaka su iskreni, otvorenog uma i kreativni. Naporno rade i rešavaju sve probleme tako da na kraju posao bude uspešno obavljen, a upravo zahvaljujući tome će u januaru moći značajno da poprave svoje materijalno stanje. Iako će se Petlovi najverovatnije obogatiti početkom godine, ovaj potencijal za razvoj će se nastaviti u narednih nekoliko meseci.

Saznajte i kako da se obučete za doček Nove godine i prizovete sreću u svoj život!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO

Tagovi