Astrologija

SPREMITE VEĆI NOVČANIK, HOROSKOP ZA MART NAJAVLJUJE PRILIV PARA: 3 znaka na korak do bogatstva, ali POSTOJI JEDAN USLOV!

Autor Maja Gašić

Ovi horoskopski znaci će imati najviše sreće u martu!

Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips

Finansijske poteškoće i kriza u martu će zaobići nekoliko znakova Zodijaka. Saznajte ko ne treba da brine o novcu u prvom mesecu proleća!

Bik

U martu Bik može da očekuje poteškoće na poslu. Najverovatnije će mu biti teško da pronađe  zajednički jezik sa kolegama. Međutim, zvezde kažu da bi Bik trebalo da duboko udahne i pokuša da mirnim putem dođe do kompromisa. Od tog trenutka tek stvari se menjaju nabolje, može da očekuje veliki priliv novca i povišicu.

Blizanci

Blizance prati neviđena sreća ovog meseca. Budući da ovaj znak krasi izuzetna inteligencija, neće imati poteškoća da se izbori sa "nepotrebnim" emocijama, strahovima i brigama i pokaže sve svoje veštine i sposobnosti tamo gde je potrebno. Kreativan pristup poslu i radu doneće mu veliki uspeh. Može da očekuje unapređenje koje će biti ispraćeno "masnom" povišicom!

Škorpija

Neko ko je na višoj poziciji pomoći će Škorpijama da napreduju u karijeri. Nadređeni će biti zadovoljni predstavnicima ovog horoskopskog znaka, pohvale i komplimenti će se nizati, a mnogo brže nego što očekuju dobiće i bonus. Škorpije dolaze do pozicije o kojoj su se plašili i da maštaju. Uz veliki poslovni uspeh dolazi i drastično poboljšanje materijalne situacije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO

Tagovi