Astrologija

DANAS JE NAJMOĆNIJI DAN KOJI MOŽE SVE DA VAM PROMENI! Numerolog otkrio šta treba da uradite - odraziće se na CELU GODINU

Autor Tamara Veličković

Ova nedelja je najmoćnija nedelja, a šta nam donosi, otkrio je astrolog i numerolog Stefan Dragojlović.

Izvor: Prva TV/Printscreen

Ove nedelje broj 12 se tri puta ponavlja. Danas je poseban datum - 12.12. koji predstavlja poslednji datum ogledala za ovu godinu, a astrolog i numerolog Stefan Dragojolović otkriva koliko je moćan. On je u emisiji "150 minuta" na Prvoj objasnio šta treba da uradimo ako želimo da ostvarimo ono što smo zacrtali.

"Ako pogledamo iz ugla običnog čoveka, danas je 12.12. Imamo 12 znakova u horoskopu, a broj 12 je broj ciklusa, broj anđela čuvara. Danas je trostruki broj 12 koji simbolizuje otvaranje, to je kapija sudbine. Danas ispunjava tri želje, ali ne samo danas, već i tokom cele nedelje. Danas svi mogu da zapišu kod da bi mogli da otvore kapiju univerzuma, odnosno kapiju sudbine", rekao je Dragojlović i dodao:

"Jedna želja može da bude vezana za posao, druga želja treba da bude ljubav, a treća za zdravlje. To je sveto trojstvo koje imamo, a na parče papira treba da napišete svoje ime bez prezimena. Gardijanski kod glasi 663,12 i ispod koda napišite tri želje koje će se ostvariti u narednih 12 meseci, do 12.12.2023. godine", objasnio je numerolog.

Kako bi ovo imalo efekta, potrebno je da nedelju dana nosite kod u novčaniku.

"Kod se u novčaniku drži samo sedam dana, a kasnije se prebaci u čašu ili bilo koji stakleni predmet. To je zbog simbolike stakla, to je onaj efekat ogledala. Ovo je najmoćniji dan u ovoj godini i ova nedelja će biti ključna za celu godinu. Prošla nedelja i ova su najmoćnije nedelje", rekao je astrolog i dodao:

"Ovo je veliko anđeosko spuštanje sa neba na zemlju i svi treba da iskoriste ovu priliku. Bilo bi idealno da kod zapišete narandžastom bojom ili na narandžasti papir, jer je ta boja boja izobilja, ima specifičnu simboliku. I ako ga napište plavom hemijskom, biće efekta, ali je najbolje da se uradi narandžastom", rekao je Stefan Dragojlović.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)