Astrologija

MNOGI SE PLAŠE DANAŠNJEG DATUMA, HOROSKOP OTKRIVA ISTINU: Šta donosi 23.3.2023. - ko dobija ovacije za USPEH, a ko NOVAC

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva šta donosi današnji datum - 23.3.2023.

Izvor: Shutterstock/andriano.cz

Današnji datum, 23.3.2023. je datum "ogledala" koji mnoge zabrinjava. Ovakvi datumi u astrologiji imaju posebna značenja, jer su retki u jednoj kalendarskoj godini. Ljubiteljima horoskopa su odavno poznati, pa nije tajna da se mnogi plaše ovakvih datuma, ali pojedini ih smatraju savršenom prilikom za rast i razvoj.

Zvezde kažu da je 23.3.2023. najenergičniji dan u godini, jer se aktiviraju četiri arkane - 1, 5, 19. i 10. Prva i peta su povezane sa vašim sposobnostima da stičete novo znanje. To znači da je danas savršen momenat da započnete novi projekat, realizujete ideju, krenete na dodatno usavršavanje svojih veština ili edukaciju, posvetite se obrazovanju ako ste ga zapostavili.

Takođe, ovaj dan je idealan za sve kojima je komunikacija primarna na polju karijere. Svi govornici mogu da se spreme za ovacije i aplauz, divljenje i poštovanje. Rad se rečima je danas veoma izražen, te se uspeh smeši svima onima kojima je ključan u poslu. Ukoliko imate bilo kakav nastup u javnosti, znajte da ćete zasijati kao nikada pre. Uspeh može da donese nove kontakte, ponude i napredak.

Današnji datum se vezuje i za nekretnine i novac. Transakcije, kupovine i ugovori u kojima je naznačen novac biće obavljeni kako treba. Ovo je idealan dan da rešite sve probleme stambenog pitanja, renovirate dom ili napravite bilo kakvu promenu u mestu stanovanja. Horoskop vas savetuje da danas budete pozitivni i optimistični, jer ćete na taj način privući istu energiju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)