Astrologija

29. SEPTEMBRA JE PUN MESEC U OVNU, SPREMITE NOVAČNIKE! 3 znaka horoskopa će imati najviše sreće sa PARAMA

Autor Maja Gašić

3 horoskopska znaka će imati najviše sreće sa parama u septembru!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Shutterstock

Zbog punog Meseca u Ovnu 29. septembra, tri znaka horoskopa očekuju velike promene na polju finansija. Setite se šta ste radili ovog proleća, u koje projekte ste se upustili, kakve planove skovali, jer će ovog datuma biti realizovano sve što ste započeli! 

Evo koji znakovi horoskopa će osetiti najveće promene na polju novca...

Ribe

Pun Mesec je u vašem sektoru novca, što znači da ćete doneti važnu odluku u vezi sa ulaganjem velike sume para. Velika je verovatnoća da ćete dobiti povećanje plate ili će novac stići preko nekih poslova sa strane. Mars je u vašem sektoru porodičnog budžeta tako da je moguće da i sa te strane stigne novac. Nije isključeno da ćete dobiti nasledstvo, podići kredit...

Devica

Pun Mesec se javlja u vašem sektoru porodičnog kapitala, što govori da ćete doneti odluku o novcu vašeg partnera ili zajedničkoj imovini. Možda ćete podići kredit na njegovo ime ili pozajmiti pare, a možda će partner dobiti neko nasledstvo. Ukoliko ste razvedeni i imate dete ili decu sa bivšim partnerom, moguće je da će doći do povećanja alimentacije. 

Strelac

Pun Mesec je u sektoru vaše dece, ali Pluton, vladar punog Meseca, drži novac u vašoj kući. To znači da je moguće da ćete dobiti važne vesti o plati ili, ako imate sopstveni biznis, podvući ćete crtu i staviti na papir rashode i prihode. Sledeći korak jeste da ili nastavite sa istim poslovanjem ili odustanete od ideje i "pokupite" pare koje su legle. U svakom slučaju, veći priliv vas očekuje na ovaj dan.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO)