Astrologija

BURAN VIKEND ZA 3 ZNAKA HOROSKOPA - STIŽU NEOČEKIVANE VESTI! Prvi na "sedmom nebu", a ostali u sukobima i problemima!

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva ko će najviše osetiti uticaj poslednjeg dana septembra i prvog dana oktobra 2023. godine.

Izvor: Shutterstock/agsandrew

Mesečni horoskop za oktobar 2023. godine donosi velike promene, a koliko će njegov uticaj biti jak, pokazuju poslednji dan septembra i prvi dan meseca u koji ulazimo. Pred nama je buran vikend, a zvezde kažu da postoje znaci koje čekaju uzbudljiva dešavanja. Ona mogu da promene ceo tok planova, a evo o kome je reč:

BIK

Taman kada ste isplanirali da odmorite, napunite baterije i razmislite šta želite, stiže preokret. Neočekivano poznanstvo sa misterioznom osobom može da vam pomuti razum. Pred vama je nezaboravna avantura, a astrolozi savetuju da ne ostajete kod kuće. Moguće je da ćete neplanirano otići na kraće putovanje. Vreme je da "zaboravite na pravila" i radite ono što vam prija. Dragi Bikovi, nova ljubav je na pomolu!

ŠKORPIJA

Ovo je vikend kada ćete se fokusirati na lični razvoj. Usredsređeni ste na cilj i želite napredak kao nikada do sada. Niste raspoloženi za druženje, već samo za rad, red, disciplinu. To može da vas dovede do tačke pucanja i konflikta sa bliskim osobama. Čuvajte se reči izgovorenih u afektu, sukob može da eskalira. Jedna tajna bliske osobe će isplivati na površinu, moguće razočaranje.

JARAC

Uzburkane emocije i strasti! Za ovo je zadužena osoba iz prošlosti. Njen povratak može značajno da vas uznemiri. Budite iskreni i otvoreni kada su vaša osećanja u pitanju. Imaćete priliku da raščistite stare račune i saznate istinu. Ukoliko ne budete zadovoljni krajnjim ishodom, ostavite sve kako jeste. Vreme će vam pokazati da je tako moralo da bude.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO)