OVE NEDELJE NAS OČEKUJE DOSTA LEPIH STVARI! Astrolog otkriva ko "PUCA" od STRASTI, a ko odmah treba da UNOVČI POSAO

Astrolog Vladimir Vlajić otkriva šta možemo da očekujemo u periodu od 2. do 8. oktobra 2023. godine!

TV Prva/screenshot

Šta nam zvezde donose ove nedelje, ko će da ima najviše uspeha na poslu, a kome će ljubav da cveta otkriva astrolog Vladimir Vlajić za Prva TV. Nedeljni horoskop donosi nam Merkur koji već od sredine sedmice doživljava transformaciju. Bavićemo se nekim lepšim stvarima, dok komunikacija postaje "lepršavija", ali astrolog savetuje da vodite računa sa kim, zašto i kako ćete da pravite dogovore.

Ovan

Ovnovima u ovoj nedelji u zdravstvenom segmentu astrolog savetuju da prekontrolišu srce i krvne sudove. Zauzeti Ovnovi više vremena će provoditi zajedno. Slobodni upoznaju nekoga u večernjim satima i izlascima.

Bik

Bikovi malo napetiji, ali prolazno. Zauzeti Bikovi bave se kućom ili nekretninama, organizacijom, dok slobodni tokom četvrtak, petka i subote upoznaju jako inteligentnu osobu. Krajem nedelje sledi sklapanje važnog poslovnog dogovora. Stiže pomoć i osobe na položaju.

Blizanci

U ljubavi Blizanci od četrvtak imaju čemu da se raduju. Mogući je flert i upoznavanje nekog uz pomoć prijatelja. Zauzete očekuju zajedničko druženje i izlasci. Sve što je vezano za inostranstvo u povoljnom aspektu.

Rak

Rakovi su izvesno vreme su umorni, prisutna nesanica, ali to se u toku ove nedelje stanje stabilizuje. Očekuje ih priliv novca. Neko iz prošlost im okupira pažnju. Zauzeti od četvrtka više pažnje i energije usmeravaju na dom i porodicu.

Lav

U ovoj nedelji Lavovi treba da povedu računa o koži i plućima. Na ljubavnom polju tokom vikenda upoznaju osobu iz drugog mesta ili čak inostranstva. Zauzeti se raduju uspehu partnera. Na poslu, od srede slede bitni dogovori i pregovori.

Devica

Problemi sa kukovima i povećana nervoza. Obratite pažnju na želudac. Tokom cele nedelje Device će biti harizmatične i šarmantne, privlače pažnju suprotnog pola. Imaće priliku da biraju u ljubavi. Od 5. oktobra stiže sjajan poslovni period.

Vaga

U ovoj nedelji moguće su prolazne glavobolje. Na ljubavnom polju očekuje ih platonsko zaljubljivanje. Zauzete se dopunjavaju sa partnerom. Mogu da očekuju novac. Sredinom nedelje stiže i pomoć prijatelja.

Škorpija

Moguća je osetljivost parnih organa. U emotivnom segmentu kod zauzetih loša komunikacija, dok kod slobodnih postoji mogućnost da se pojavi neko zauzet ili vezan za neko drugo mesto.

Strelac

Vratni deo kičme i hormoni na udaru. Preko prijatelja moguća su interesantna poznanstva. Na poslovnom polju stiže dosta promena i novina.

Jarac

Osetljiv stomak! Neko preko posla ili iz prošlosti "kuca" na vaša vrata. U poslu stižu dobre promene. Astrolog savetuju da to do petka iskoristite maksimalno. Zbog obima posla Jarčevi biće dosta iscrpljeni i umorni.

Vodolije

Na udaru je glava, posebno vodite računa ako imate visok krvni pritisak. U utorak i vikend moguće poznanstvo sa nekim sa posla. Na poslovnom polju moguće je razmišlajnje o promenama.

Ribe

Ribe bi trebalo da obrate pažnju na ginekološke probleme, naročito žene. Što se tiče emotivnog segmenta od 9. oktobra stižu bitna dešavanja. I kod slobodnih i kod zauzetih Riba dosta strasti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Astrolog o ratu u Ukrajini: Do polovine sledeće godine saznaćemo vladara sveta!  Kurir televizija

 (MONDO)