Astrologija

3 ZNAKA HOROSKOPA JEDVA ČEKAJU KRAJ OKTOBRA! Bežaće od promena i izazova, SAMO JEDAN okreće sve u svoju korist!

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva kojim znacima horoskopa neće ići kako treba u oktobru 2023. godine.

Izvor: Shutterstock/Marko Aliaksandr

Mesečni horoskop za oktobar 2023. godine donosi uzbudljiva dešavanja. Pojedini će biti poletni, spremni za nove poduhvate i uspešni na skoro svim životnim poljima. Ipak, ima i onih koje je umor već stigao. Oktobar će obeležiti pad motivacije, potreba za izolacijom i poteškoće koje će poremetiti dalje planove. Evo koji znaci horoskopa će hteti da pobegnu od svega:

OVAN

Horoskopski znak koji je poznat po tome što je pun energije. Ipak, već sada oseća da mu energija pada. Ako ste rođeni u znaku Ovna, očekujte mnogo izazova na poslovnom i privatnom planu. Imaćete osećaj da želite da pobegnete od svega, smanjite komunikaciju sa ljudima i pronađete mir. Horoskop vas savetuje da usporite, duboko udahnete i uživate u stvarima koje vas opuštaju.

DEVICA

Device su poznate po svom perfekcionizmu i radnoj etici, ali ovog meseca to može da ih iscrpi. Device bi trebalo da se odmaknu od stresa. Ovo je mesec kada ćete preispitati svoje odluke i složiti prioritete. Prijaće vam da budete sami sa sobom. Napunite baterije, jer već krajem meseca osetićete poboljšanje. Znaćete da je kraj ovog perioda i pre nego što počne novembar mesec.

VODOLIJA

Inovativne i kreativne Vodolije ovog meseca bi mogle da se osećaju zarobljeno zbog brojnih poslovnih zadataka. Potreba za slobodom i nezavisnošću doći će do izražaja, pa je moguće da će potražiti utočište u begu od svakodnevnih obveza. Ipak, Vodolijama će trebati samo par dana da se "osveste". Novonastale promene okrenuće u svoju korist i iskoristiti ovaj period za napredovanje.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO)