Astrologija

ČUVENI ASTROLOG UPOZORAVA NA POČETAK NEDELJE! Obavezno izbegavajte jedno, ako ne želite da vam se vrati DUPLO GORE

Autor Tamara Veličković

Astrolog Pavel Globa upozorava na 12. februar 2024. godine!

Izvor: Shutterstock /Instagram/Screenshot/globainstitut

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara 2024. godine donosi uzbudljiva dešavanja za sve znake horoskopa, ali čuveni astrolog Pavel Globa upozorava na 12. februar 2024. godine. Sastavio je listu zabrana i objavio je na svom Telegram kanalu. Napomenuo je da je današnji dan posvećen "božanskoj reči i dobroj veri u sveru reč koja oživljava svet". Evo na šta nas je ruski astrolog upozorio:

"Ovaj ponedeljak je savršen za komunikaciju i sastanke. Možete da pokrene nove projekte ili početi da pohađate kurseve da biste stekli nova znanja. Danas strogo izbegavajte laganje, ako ne želite da vam se vrati duplo. Korisno je setiti se prošlosti, proučavati svoje poreklo i komunicirati sa članovima porodice.

Hrana 12. februara 2024. godine treba da bude lagana. Dobro je jesti povrće, posebno sa biljnim uljem, a bolje je izbegavati jela od mesa. Glavne boje ovog dana su zlatna, lila i žuta. Povoljno je izabrati odeću ili dodatke u ovim nijansama. Monotone, tamne, smeđe i zelene stvari treba odložiti za neko drugo vreme", savetovao je astrolog.

Podsetimo, ruski astrolog Pavel Globa dobro je poznat svetskoj i našoj javnosti. Rusi tvrde da je stopa njegovog pogađanja zaista visoka, kažu da se oko 85 odsto njegovih predviđanja ispunilo, zbog čega je postao cenjen astrolog. Za 2024. godinu on je prognozirao sreću, blagostanje i novac za Bika, Blizance, Strelca i Jarca.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)