BURAN PREOKRET ZA 4 ZNAKA HOROSKOPA! Stiže retka "Parada planeta", ovo se dugo čekalo

Astrologija otkriva šta donosi Parada planeta 3. juna 2024. godine!

Shutterstock

Retka Parada planeta, značajno nebesko poravnanje, očekuje nas 3. juna 2024. godine. Astrolozi predviđaju značajne promene kod četiri znaka horoskopa. Parada planeta se dešava kada se nekoliko planeta poravna - Jupiter, Merkur, Mars, Saturn, Uran i Neptun će 3. juna stvoriti ovu retku nebesku formaciju. Prema astrološkim predviđanjima, ovo su četiri horoskopska znaka na koje će uticati:

OVAN

Sa Marsom, njihovom vladajućom planetom u poravnanju, Ovnovi mogu da se osećaju energičnije i motivisanije nego inače. Ovo može da bude odličan trenutak za početak novih projekata ili postizanje ciljeva sa dodatnim entuzijazmom. Ovnovi bi takođe mogli da otkriju da su uporniji i sigurniji u svoje postupke i odluke tokom ovog perioda.

BIK

Merkur i Jupiter u Biku sugerišu da bi Bikovi mogli da pronađu nove mogućnosti za lični rast i razvoj. Komunikacijske veštine bi mogle da se poboljšaju, što bi olakšalo jasno izražavanje misli i ideja. Ovaj period bi takođe mogao da donese sreću i pozitivne ishode u oblastima koje se odnose na učenje, putovanja i širenje vidika.

VODOLIJA

Saturnov uticaj na Vodoliju može da donese važne životne lekcije i veće odgovornosti. Ovaj period može da uključuje suočavanje sa izazovima koji vode ka ličnom rastu i zrelosti. Vodolije bi mogle da se bave disciplinom i pitanjima dugoročnog planiranja, što na kraju može da ojača njihovu odlučnost i karakter.

RIBE

Sa Neptunom i Marsom u Ribama, Ribe bi mogle da dožive jaču intuiciju i bolje emocionalno razumevanje. Ovo im može pomoći da jasnije upravljaju svojim osećanjima i odnosima. Ribe bi takođe mogle da budu inspirisanije i kreativnije, što bi moglo da koristi umetničkim aktivnostima i ličnim projektima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka  espreso tiktok

(MONDO/T.V.)