Astrologija

VREME JE ZA NEUNIŠTIVE VEZE: Mlad Mesec 6. juna najjače "udara" na 3 znaka horoskopa!

Autor Tamara Veličković

Horoskop otkriva šta donosi mlad Mesec u Blizancima 6. juna 2024. godine!

Izvor: Shutterstock/PeachShutterStock

Nova astralna promena daje znacima Zodijaka različite izbore. Mlad Mesec u Blizancima 6. juna 2024. otvara vrata i utiče na različite aspekte u narednom periodu. Za neke znake predstavlja početak, a za druge nove ideje i želje. Blizanci su povezani sa prijateljstvom, tako da će se tokom ovog perioda formirati neuništive veze.

Određeni znaci horoskopa će imati prilično jaku želju da istraže mesta koja nikada ranije nisu videli. Planove za odmor sada je lakše ostvariti. Mlad Mesec pomaže da se oblikuju krugovi prijatelja, ali i da se udaljimo od ljudi koji nam ne prijaju. Ovan, Rak i Ribe su tri znaka koji će u potpunosti osetiti ovu promenu Meseca. Ostali će nastaviti uobičajeno.

OVAN

Bićete hvaljeni za inovativne ideje na poslu. Nudite predloge za koje ste do sada smatrali da ne mogu da se ostvare. Tražite da se sprijateljite sa novim ljudima i stvorite jake veze. Mnogo lakše ćete razumeti određene situacije i ne prepuštajte se onome što vam život nudi. Na ličnom nivou, pružićete mnogo više podrkše onima do kojima vam je stalo.

RAK

Oslobodite se odnosa koji vam štete. U ovom periodu želećete da budete fleksibilniji i da prvo razumete sebe. Moguće je da ćete tokom punog Meseca izgovoriti reči zbog kojih ćete se kasnije kajati. Čekaju vas brojne akcije, uverićete se koliko ste hrabri. Na poslu neće biti problema, ali ni vi nećete želeti da iznesete šta vam smeta. Neki Rakovi sklopiće razna partnerstva i to će biti dobro.

RIBE

Većinu svojih projekata pretvorićete u buduće ideje. Porodični život vam pomaže da se osećate mnogo sigurnije. Komunikacija sa onima koji vam stoje na putu su mnogo drugačije nego u prošlosti. U njoj se takođe može videti moć mladog Meseca. Iskoristite ovo vreme da radite na sebi i da se posvetite svemu onome što vas ispunjava.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)