• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hiljade ljudi u "Ulici otvorenog srca"

Izvor MONDO/Agencije

Tradicionalna manifestacija "Ulica otvorenog srca", koja se svakog 1. Januara održava u Svetogorskoj ulici u Beogradu, okupila je više hiljada Beograđana, pre svega dece kojim je najviše i namenjena.



Humanitarna manifestacija "Ulica otvorenog srca" ustanovljena je pre četiri decenije, a ove godine posvećena je projektu "Doktori klovnovi", koji je 2003. godine pokrenula organizacija "Most života", a zvanično ga je odobrilo Ministarstvo zdravlja Srbije.

Kupovinom i nošenjem "klovnovskog nosa", koje nose volonteri i humanitarni radnici, svako postaje deo humanitarne akcije i daje prilog za lečenje bolesne dece u zdravstvenim ustanovama u Beogradu.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali otvorio je Ulicu otvorenog srca i poželeo svima sreću, uspeh i zdravlje u 2018. godini.

"I da zajedno gradimo lepši i bolji Beograd", poručio je Mali.

On je istakao da je i ove godine Ulica otvorenog srca ima humanitarni karakter i da pokazujemo koliko smo humani, otvorenog srca i spremni da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

U Svetogorskoj ulici, od Takovske do Makedonske ulice, posetioce zabavljaju ulični animatori, artisti, zabavljači, muzičari i glumci.

Na platou ispred "Ateljea 212" posetioce manifestacije su pesmom pozdravili mališani beogradskog hora "Čarolija", ali i njihovi roditelji okupljeni u hor, kao i Jana i Irina, srpske predstavnice na dečijoj Evroviziji 2017. godine.

Manifestaciji su prisustvovele mnoge javne ličnosti, među kojim je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Dobrodošli! Četiri bebe u prvim minutima 2018.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image