Na društvenoj mreži Tviter pojavio se novi stan koji je izazvao veliki broj komentara. Neverovatne fotografije stana koji je na prodaju su osvanule i malo je reći da su svi zgroženi. Reč je o stanu koji se nalazi na Dorćolu i prodaje se za 38.000 evra, i svima bi to delovalo normalno za stan od 16 kvadrata, ali izgleda kao da biste istog trenutka čim uđete dobili neku bolest.

"Garsonjera" se nalazi u ulici Despota Đurđa broj 5, a izgleda kao atomsko sklonište - i to vlažno i memljivo. Mnogi su se ponadali iskreno da se radi o nekoj šali, međutim, ubrzo je osvanuo i opis.

"Garsonjera u polusuterenu zgrade, ukupno ima tri stana u polusuterenu 8,14,16 kvadrata. WC je zajednički za sva tri stana u hodniku, kroz moj deo prolazi odvod tako da je u mom delu moguće napraviti sopstveno kupatilo.

U prostoriji nijednoj nema vlage jer je to gornji Dorćol i nije podvodno, to možete videti na slikama. Trenutno nikoga nema, dole sve je očišćeno i spremno za sređivanje ali se odustalo zato što treba da se ruši sve na parceli i da se pravi zgrada. Na placu ima još šest stanova a dvorište je zajedničko. Slike su pre čišćenja prostora a imaju i posle čišćenja prostora, ja sam vlasnik 1/1 prostora od 16 kvadrata a i gospodin pored mene bi prodao svoj deo od 14 kvadrata, za trećeg ne znam.

Molim samo ozbiljne ponude, kome ne odgovara ne mora da gubi ni moje ni svoje vreme na oglas. Možete mi poslati i svoju ponudu na viber, prvo pogledajte koliko košta cena kvadrata na Dorćolu. Ako imate neko pitanje, pitajte na viber ili poziv... Srećna kupovina", piše u opisu.

Mnogi tviterši us negativno odreagovali na oglas, neki su napisali i da gazda koji prodaje ovo "narodu vređa inteligenciju".

"Brt, mom psu su izgradili lepši i pristojniji boks u dvorištu...", " Haha, prodaje nešto što i nije skroz njegovo, a uskoro će i da se ruši, pa hahahaha", "Pola godine smo tražili stan, nikad se neću oporaviti od stvari koje sam videla. Što na oglasima, što uživo. Nadam se da smo u nekoj simulaciji".

A, neki su se i fino našalili. "Ođe je zadnju noć proveo Gavrilo Princip, pre nego su ga poslali za Beč", "Malo gleta gipsa preko i može to još da tera", napisali su tviteraši.

(MONDO)