• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBJAVLJEN SPISAK PRIMLJENE DECE U BEOGRADSKE VRTIĆE 2023! Najviše primljeno na Novom Beogradu, ovo je raspored

Autor Sara Gajić

MONDO je istražio sve spiskove primljene dece za vrtić 2023 u Beogradu.

 Spisak primljene dece za vrtić 2023 Izvor: YouTube/screenshot/Happy Children

Konkurs za upis dece u vrtiće čiji je osnivač Grad Beograd je bio 10. aprila i trajao je do 12. maja 2023. godine. Roditelji su prijavljivali svoju decu na konkurs isključivo putem portala eUprave. Nema čekanja u redovima, već se sve radi putem kompjutera ili tableta, pa čak i mobilnih telefona, uz desetak klikova, bez prikupljanja ikakve dokumentacije.

Ovogodišnji konkurs je bio raspisan za više od 14.000 beogradskih mališana u 318 beogradskih vrtića, na 17 opština – najavio je sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Nenad Radić, koji je na ovoj funkciji nasledio Slavka Gaka. Sada su se pojavili spiskovi na kojima je objavljena imena deca po objektima u koijima su primljena. Grad Beograd ima 17 predškolskih ustanova osnovanih za područje svake gradske opštine. 

  • PU "Poletarac" - Barajevo ima 10 jaslenih grupa, 14 vrtićkih, 4 pripremne predškolske celodnevne grupe i 8 pripremnih predškolskih grupa na 4 sata i 109 zaposlenih.Na sajtu se pojavio spisak prmljene dece.
  • PU "Vračar" - Vračar ima 14 objekata u kojima je smešteno 7 dečjih jasli i 10 dečjih vrtića, a sada su objavljeni spiskovi dece koje će boraviti ovde.
  • PU "Čika Jova Zmaj" - Voždovac, ustanova je osnovana 1966. Ima 30 objekata, 4986 upisane dece i 759 zaposlenih radnika. Sada su izašle preliminarne liste upisane dece za jasle i vrtić, i poludnevni boravak.
  • PU "Lane" - Grocka je ustanova za dnevni boravak dece i preškolsko vaspitanje i obrazovanje. Ustanova raspolaže sa 6 objekata na teritoriji opštine Grocka, sa ukupnom površinom prostora 8.486 m². Pogledajte spisak primljenih mališana.
  • PU "Zvezdara" - Zvezdara obuhvata oko 5.000 dece, ima 291 i po grupa. U okviru ove predškolske ustanove postoje i pet bolničkih grupa koje se nalaze u Gradskoj bolnici (Ulica Rifata Burdževića) i u bolnici Olga Dedijer (Ulica Mije Kovačevića). U PU Zvezdara zaposleno je 918 radnika. Ima ukupno 28 objekata.Pogledajte spiskove primljene dece.
  • PU "Rakila Kotarov-Vuka" - Lazarevac obavlja delatnost u seoskim mestima, zajednicama na čitavoj teritoriji gradske opštine Lazarevac kroz rad celodnevnog boravka i pripremnog predškolskog programa. Ovo je spisak primljene dece u jaslenu grupu i vrtićku.
  • PU "Jelica Obradović"- Mladenovac je osnovana 1966. Ustanova ima: 11 jaslenih grupa, 23 vrtićkih grupa, 11grupa celodnevnog pripremnog predškolskog programa, 21 grupu četvoročasovnog pripremnog predškolskog programa. Pogledajte spisak svih malištana koji su se upisali po vrtićima koje su naveli u upitniku.
  • PU "11. april"- Novi Beograd funkcioniše u okviru 38 objekata, koji se nalaze na Novom Beogradu. Ustanovu pohađa 8000 mališana u okviru jaslenih i vrtićkih grupa. Ustanova raspolaže sa 32 namenski građenim objektom, od kojih su 21 kombinovani (jasle i vrtić), 10 objekata namenjeni deci vrtićkog i 2 objekta namenjeni deci jaslenog uzrasta. Pogledajte spisak dece.
  • PU "Perka Vićentijević" - Obrenovac prihvata oko 1940 dece, što je oko 30% dece predškolskog uzrasta iz Obrenovca i 18 mesnih zajednica. Ovo je spisak dece za jasle i vrtić koji je objavljen na njihovom sajtu.
  • PU "Boško Buha" - Palilula spada među najveće u Beogradu i Srbiji. Za obavljanje osnovne delatnosti koristi 26 sopstvenih objekata, dva depadansa za celodnevni boravak,jedan iznajmljeni prostor u Ovči za održavanje pripremnog predškolskog programa i prostorije u četiri osnovne škole. Spisak dece primljene u jasle i u vrtić možete pogledati ovde.
  • PU "Rakovica" - Rakovica ustanova posluje od 1993. godine i danas raspolaže sa 13 objekata. Na zvanično sajtu stoji obaveštenje o imenima upisane dece.
  • PU "Naša radost" - Sopot poseduje tri namenski građena objekta: vrtić "Švrća" u Sopotu, vrtić "Leptirić" u Ralji i vrtić "Veselo detinjstvo" u Maloj Ivanči. Pojavili su se preliminarni spiskovi upisane dece za ovu opštinu.
  • PU "Dečji dani" - Stari grad je ustanova za dnevni boravak dece i predškolsko vaspitanje i obrazovanje. Ustanova funkcioniše kao jedinstvena organizaciona celina u čijem sastavu su svi dečji vrtići na teritoriji Opštine Stari grad - 11 vaspitno-obrazovnih sredina koje decenijama na autentičan način ostvaruju svoju profesionalnu ulogu u predškolskoj delatnosti. Pogledajte spisak dece primljene u jaslice i u vrtić.
  • PU "Surčin" - Surčin vaspitno obrazovni rad se realizuje u 4 kombinovana objekta jasle-vrtić i 6 prostora pri osnovnim školama u kojima se realizuje pripremni predškolski program u trajanju od 4 sata. Pošto nemaju sajt za obaveštenja, ostavljeni su telefoni za informacije o upisu.
  • PU "Čukarica" - Čukarica, u okviru ustanove postoji 15 kombinovanih objekata (jasle i vrtić) , 6 vrtića i 4 prostora u osnovnim školama i mesnoj zajednici za realizaciju pripremnog predškolskog programa. Pogledajte upisane spisak dece u jaslice i vrtić. Objavljen je i spisak za celodnevan boravak dece.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tanja

Bruka i sramota, deca koja zive tik do vrtica masovno nisu primljena, u pitanju je Novi Beograd, teze je upisati dete u drzavni vrtic nego na Oxford...

special image