U pekari u Kosovskoj u Beogradu 10. decembra snimljena su dva pacova, jedan je šetao u vitrini gde se nalazila hrana, a drugi je stajao kod kase. Na društvenim mrežama je objavljen novi snimak na kom se vidi kako golub kljuca hleb u pekari koja ima isto ime, ali se nalazi u Ulici kralja Milana. 

Snimak je objavljen na Instagram stranici Serbialive beograd i navodi se da će neko kupiti hleb koji je kljucao golub. Inače, za golubove se navodi da su "leteći pacovi" jer bakterije i glivice u njihovom izmetu i ektoparaziti na perju izazivaju bolesti kod ljudi

Golubovic.jpg
Privatna arhiva 

Podsetimo, iz pekare u kojoj su snimljeni pacovi su ranije za MONDO ispričali da je u tom lokalu deratizacija i dezinsekcija urađena samo nekoliko dana pre nego što je došlo do nemile situacije. 

Pekara golubovi.jpg
Privatna arhiva 

"Ne znam šta da kažem, mnogo mi je neprijatno. Baš me je sramota. Zaista o svemu vodimo računa, deratizaciju i dezinsekciju smo uradili mesec dana pre predviđenog roka. Trebalo je da je uradimo u januaru baš sa ciljem da ne dođe do problema. Uradili smo je 4. decembra i trebalo je da budemo mirni šest meseci do sledeće. Ali desilo se šta se desilo. Ne mogu rečima da opišem koliko mi je neprijatno", ispričala je ranije za naš portal Biljana Marković koja je zaposlena u pekari.

BONUS VIDEO: 

Ogroman pacov tiktok/@whatisnewyorkofficial

(MONDO/I.V.)