Beograd na Mondu

KOLAPS U BEOGRADU: Kiša, dolazak Lukašenka i tri udesa na mostovima

Izvor mondo.rs Izvor Blic

U roku od sat vremena oko 16 časova desila su se tri udesa - na Mostu na Adi, na Pančevačkom mostu, a nešto kasnije i na Brankovom mostu. Totolani kolaps u saobraćaju!

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 16 sati na Mostu na Adi u smeru ka Banovom brdu, povređene su dve osobe, saznaje "Blic".

"Povrede je zadobio muškarac (29) i žena (45). On je sa lakšim povredama prevezen u Urgentni centar, a ona je odbila transport", kažu iz Hitne pomoći.

Oko 16 sati došlo je do lančanog sudara na Pančevačkom mostu, a nešto kasnike i na Brankovom u smeru ka gradu.

Prvog dana radne nedelje, lančani sudar na Pančevačkom mostu, udes na Brankovom mostu, poseta predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka, kao i kiša u prestonici dodatno su stvorile velike gužve na ulicama Beograda.

"Gužve su svuda po gradu, velike kolone vozila formirale su se na Pančevačkom, Brankovom i mostu Gazela. Od Pravnog fakulteta do Ulice 27. marta, kao i u Kalenićevoj stvorili su se saobraćajni čepovi", kažu za "Blic" iz Žutog taksija.

Poseta predsednika Belorusije Lukašenka, kao i kiša koja pada ovog popodneva dodatno otežavaju saobraćaj.

"Slavijom je skoro nemoguće proći, može vam se desiti da provedete i pola sata na prilazima i u kružnom toku", javlja sugrađanka "Blicu".

Kako dodaju sugrađani, Bulevar kralja Aleksandra je u jednom trenutku bio potpuno zatvoren zbog prolaska visoke beloruske delegacije, pa se čak ni pešacima nije dozvoljavalo potpuno slobodno kretanje.

"Tokom večeri će određene saobraćajnice biti zatvorene zbog prolaska delegacije predsednika Belorusije", dodaju iz ovog taksi udruženja.