FOTO VEST

NESTVARNA SCENA U CENTRU BEOGRADA! Dostava kao u romantičnom filmu: Komšija oduševio posmatrače!

Autor Miloš Škrbić

Šta je bilo u cegeru, možemo samo da nagađamo. Međutim, ovaj gest je svakako pokazatelj domišljatosti dobrog beogradskog suseda.

Izvor: Privatna arhiva

U staroj zgradi u centru Beograda, skrivenoj od očiju prolaznika, odvila se neobična radnja, koja nije promakla oku vernog čitaoca Mondo portala, a koji je insistirao na anonimnosti.

Naime ovog nedeljnog prepodneva, dok su se stanari budili uz šolju kafe, jutarnji program, džoging ili nešto sasvim četvrto, jedan čovek je odlučno izbacio glavu kroz mali prozor na poslednjem spratu stare predratne zgrade.

Kako objašnjava naš čitalac, on je najpre osmotrio okolinu, a potom nestao na par sekundi. Zatim se kroz majušni otvor pojavila ruka sa crnim cegerom, a u kom je bilo podosta stvari. Nepoznati čovek je drugom rukom pridržao ceger, ponovo izbacio glavu van i uperio pogled naniže.

"Počeo je da spušta platnenu torbu na užetu, koju je spremno dočekala komšinica čak dva sprata ispod njega".

Nakon što je sadržaj torbe ispražnjen, strpljivi komšija sa potkrovlja je istu povukao natrag, podjednako lagano, kako ju je i isporučio.

Iako nije siguran šta je u torbi sagovornik smatra da je ovaj gest zaista lep. "Možda je u pitanju stara i nemoćna osoba, a ljubazni i predusretljiv komšija je našao način da je obraduje sarmom, parčetom torte ili nečim trećim jednako lepim".

Šta je bilo u cegeru, možemo samo da nagađamo. Međutim, ovaj gest je svakako pokazatelj domišljatosti dobrog beogradskog suseda.

BONUS VIDEO: ANKETA: ŠTA PRVO PRIMIJETITE KOD OSOBE SUPROTNOG POLA?

(Mondo/M. Š.)

Tagovi