Zaplenjeno je oko tri kilograma spida, oko dva kilograma tableta ekstazi, oko 10 kilograma kofeina, tri pištolja, škorpion sa prigušivačem, automatsku pušku i 95 komada municije različitog kalibra.

Policija je uhapsila A. G. (21) i R. D. (21) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštio je MUP.

Prilikom zaustavljanja vozila, u kojem su se nalazili osumnjičeni, R. D. je udario u policijski automobil, kako se sumnja, u pokušaju da pobegne.

Pogledajte snimak:

Efikasnom reakcijom policije, osumnjičeni su sprečeni u toj nameri i tom prilikom kod njih je pronađena manja količina ekstazija, dodaje se u saopštenju.

Pretresom stana koji A. G. i R. D., koriste za, kako se sumnja, skladištenje narkotika, policijski službenici su pronašli oko tri kilograma spida, oko dva kilograma tableta ekstazi i oko 10 kilograma kofeina.

Policija je u istom stanu pronašla i tri pištolja, škorpion sa prigušivačem, automatsku pušku i 95 komada municije različitog kalibra.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.