Policija je prilikom hapšenja pronašla i oko dva kilograma hašisa, nekoliko hiljada tableta ekstazi, oko 70 litara amfetaminskog ulja i oko 220 kilograma kofeina.

Uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili kriviča dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi S. B. policijski službenici su pronašli drogu i druge supstance, navedeno je u saopštenju MUP-a.


Policija je u prostorijama osumnjičenog S. B. pronašla i četiri pištolja, jednu automatsku pušku, 12 komada municije i opremu za mešanje i proizvodnju amfetamina.

Prilikom pretresa dva automobila koje koristi osumnjičeni M. M. pronađeno je oko 10 kilograma marihuane i oko 10 litara amfetaminskog ulja.


Pretresom stana u kojem boravi M. M. policija je pronašla oko 15 kilograma marihuane, oko kilogram supstance MDMA, oko 40 litara amfetaminskog ulja, oko 200 kilograma kofeina, jednu pušku sa prigušivačem i 19 komada municije.


Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.