Dečak (3) iz sela u okolini Smedereva nastradao je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je teretni voz naleteo na putnički automobil u kom je bio sa dedom Z. A. (50). Na društvenim mrežama od dečaka se oprostio otac uz poruku koja para srce.

D. A., otac dečaka, oprostio se od svog sina jedinca uz zajedničku fotografiju na kojoj je mališan nasmejan.

"Nek ti je laka zemlja sine moj! Da te anđeli čuvaju kad ja više ne mogu", napisano je ispod fotografije u potresnoj poruci nesrećnog oca, piše Kurir.

Jeziva saobraćajna nesreća dogodila se u utorak veče, a do udesa je došlo na putnom prelazu obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom. Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja, koja će tokom istrage utvrditi detalje nesreće.

Dečak je nažalost preminuo na licu mesta, dok je njegov deda teško povređen.

"Velika tragedija! Jadna ta porodica, bez tog deteta. Ko je mogao da sluti da će ovako nešto da se dogodi", kažu meštani sela u okolini Smedereva.

Kako navode, detetovi roditelji su razvedeni.

"Dečak je bio kod oca i deda ga je vraćao kući u susedno selo, gde živi sa majkom. Nikada nije bilo problema, i deda je uvek vodio računa o mališanu. Šta se dogodilo te noći znaju samo oni", kažu žitelji sela.

Kako dalje navode, dete je umrlo na mestu, iako su pokušali da ga ožive. Dedi je pukla jetra i pitanje je da li će preživeti.

(MONDO/Kurir)