U sinoćnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod sela Venčane blizu Aranđelovca, na licu mesta poginula je devojka Marija M. (30) kada je na nju naleteo automobilom karate trener D.M. (74) dok je stajala ispred pokvarenog auta sa devojkom koja je zastala da joj pomogne A.M. (22) koja je lakše povređena. On je udario u kola i odbacio vozilo na njih.

Nesrećnoj devojci se pokvario automobil, pa je izašla iz auta da vidi šta se desilo. Međutim, na nju je naleteo vozač drugih kola dok je stajala pored. Kolima Hitne pomoći je prevezena u bolnicu, ali je na putu preminula.

Vozaču je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan pred nadležnim tužiocem.

Meštani Venčana kažu da se nesreća dogodila na delu puta na kome ne može da se brzo vozi, te da su veoma iznenađeni kako je tu uopšte došlo do udesa.

Kako kažu meštani ovog sela, nesreću je izazvao čovek koji je pre desetak godina otvorio, na ulazu u Venčane, teretanu i karate trening centar, piše Kurir.

"Devojka koja je stradala je iz sela Mirosaljci. Ona je krenula ka Venčanima, kada ju je udario vozač. Navodno, kola su joj se pokvarila, stala je pored puta, a na autu nije imala svetla. Vozač, kako se priča, je nije video i udario je u devojku od pozadi", kažu meštani.

(MONDO)