U velikoj policijskoj akciji u četvrtak u Beogradu uhapšeni su Darko Šarić, navijač Uroš Mišić, pripadnik Šarićevog obezbeđenja Danilo O., Šarićev advokat Dejan Lazarević, pripadnici MUP-a, kao i sudija Apelacionog suda. Pored njih do sada je uhapšeno još 30 osoba.

Pripadnici MUP-a pretresli su danas kuću Darka Šarića na Dedinju, iz te kuće za sada ništa nisu odneli, a nakon ovoga, sledi pretres još tri njegove kuće koje se nalaze u sklopu istog kompleksa. Šarić nije prebačen u SBPOK i još uvek se nalazi na Dedinju, jer mora da prisustvuje pretresu.

Darko se sumnjiči da je putem Skaja iz pritvora organizovao ubistva na teritoriji Krfa kada su likvidirani Alan Kožar i Damir Hadžić koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana. Potom, sumnjiči se i da je organizovao trostruko ubistvo u Danilovgradu, za ubistva Damira Hodžića, potom, njegovog šuraka Adisa Spahića i Mileta Radulovića zvanog Kapetan koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana.

Kurir/Ana Paunković Kuća Darka Šarića policija

Šariću se, inače sudi za šverc 5,7 tona kokaina i pranje novca. Uhapšen je 2014. godine u Južnoj Americi odakle je prebačen u Crnu Goru, pa onda u Beograd. Šarić je u decembru nakon sedam godina provedenih u pritvoru, prebačen u kućni pritvor. 

(MONDO/Telegraf)