Devojčica Anastasija Rajšić (16) iz Laćarka nestala je sinoć u tom mestu. Anastasija je poslednji put viđena sinoć oko 21 sat.

Na sebi je imala kratak svetlo plavi šorts od teksasa i crnu kratku majicu na bretele. Nosila je i crni ranac na cvetove. Visoka je 161 centimetar i teška je 57 kilograma. Svi koji znaju nešto bi trebalo da se jave u najbližu policijsku stanicu ili na broj telefona 064/8923857.

Nestala Anastasija Rajšić (16)
nestalisrbija.rs/Anastasija Rajšić Nestala Anastasija Rajšić (16)

Oglasio se stric, koji je inače pripadnik MUP-a, nestale devojčice koji tvrdi da se radi o otmici jer se sinoć oko 21 sat pojavio crveni taksi u Sremskoj Mitrovici.

"Odvezao ju je bivši momak H.D. (22), koji je inače problematičan i iz kriminogene je sredine. Odvezli su se u pravcu Šapca i navodno tamo on sređuje papire da je odvede preko. Ne stajemo od jutros, zovemo, tražimo je gde god nam padne na pamet. Ipak, sumnjamo da je pobegla sa svojim dečkom koji je oko 5-6 godina stariji od nje", tvrdi zabrinuti stric.

Prema njegovim rečima, Anastasija se zabavljala sa H.D., pa je prekinula, a niko se nije nadao da će se on usuditi na ovako nešto.

"Ona je dobra devojka, odlična učenica Medicinske škole u Sremskoj Mitrovici, a on je stariji i vrlo problematičan. Sklon je krađama i svačemu", dodaje stric.

Kako tvrdi stric, Anastasija je verovatno čekala priliku da nikog ne bude u kući i da onda zajedno sa svojim dečkom uzme neophodne stvari za beg.

"Iz kuće je sinoć pokupila sva dokumenta, pasoš i novac. Plašim se da nisu prešli granicu, jer je on stvarno problematičan momak i porodica se uporno protivila toj vezi", rekao je.

Opisao je kakav je dečko sa kojim je Anastasija navodno pobegla.

"Ne znam kako ga naša policija nije gonila. Znam tog dečka godinama, ja sam ga jednom lično hapsio. Živeo je u Laćarku ali je bukvalno proteran odatle zbog svog ponašanja. Znate, iskreno verujem da je dobro i dalje, ali stvarno se plašim šta taj divljak može da joj uradi, ipak je ona i dalje samo dete", zaključuje on.

(MONDO)