Sumnja se da je pronađeno telo Strahinje Beloševca (31) u šumici u centru Aranđelovca, dve i po godine nakon što je prijavljen njegov nestanak. Leš je pronađen u subotu uveče.

Strahinja Beloševac je nestao 12.jula 2020. godine, kada je izašao iz kuće da kupi cigarete i više se nije vratio, a od tela koje je pronađeno, ostao je samo kostur i nešto garderobe.

"Pored skeleta pronađene su patike, ranac, kačket i telefon. Ove stvari, navodno je prepoznala Strahinjina porodica, te se iz tog razloga i veruje da je reč o nestalom mladiću", rekao je izvor upoznat sa slučajem i dodao da je pored ostatka tela nađen nož, ali i dve table tableta. Prema njegovim rečima telo je bilo na površini zemlje.

"Postoji sumnja da je reč o samoubistvu, ali šta se tačno dogodilo biće utvrđeno istragom", rekao je sagovornik.

Da li je reč zaista o Strahinji Beloševcu ili nekoj drugoj osobi biće utvrđeno obdukcijom. Kako su mediji ranije objavili Strahinja Beloševac, živeo je sa devojkom i ocem, nestao je u blizini svoje kuće u naselju Seničani u Aranđelovcu, odakle mu se izgubi svaki trag. Strahinjina devojka, s kojom je živeo tri godine vanbračnoj zajednici, rekla je tada da je on tog jutra izašao u 7.30 sati, s namerom da kupi cigare.

"Obukao se, ja sam ostala kod kuće, otišao je i odjednom isključio telefon i odjednom ga više nema. Gubi mu se svaki trag, glas. Kad god bi imao neke obaveze u gradu, ostao bi pola sata, sat, ovo je prvi put da ga nema", rekla je tada njegova devojka i dodala da Strahinja osim telefona nije poneo ništa sa sobom. Bliski rođaci sumnjali su da je i on bio žrtva ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

(MONDO/Informer)