Muškarac I. M. (36) iz Smedereva osumnjičen je da je nakon svađe pretukao nevenčanu suprugu i to pred njihovom maloletnom decom. 

Njemu je određeno zadržavanje do 30 dana i stavlja mu se na teret da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. "Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu I. M. (36), koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, upravo je određen pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke", saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu, prenosi Kurir.

Kako se navodi muškarac je 21. januara u kasnim večernjim satima u prisustvu dvoje zajedničke maloletne dece svojoj supruzi uputio veći broj uvreda i pretnji. "Nakon toga joj je zadao i više udaraca rukom u predelu glave, nanevši je tom prilikom lake telesne povede", saopšteno je. 

Muškarcu je prvo određeno zadržavanje a nakon toga pritvor od 30 dana. U daljem toku postupka predstoji prikupljanje svih relevantnih dokaza u cilju podnošenja optužnog akta.

(MONDO/Kurir)