Bager težak sedam i po tona ukraden je u subotu i to u građevinskom kampu za izgradnju auto-puta Pakovraće-Požega!
Prema saznanjima Informera nepoznate osobe su oko 22 sata natovarili bager u kamion, a zatim se odvezli u nepoznatom pravcu. U tom trenutku u kampu je bilo dosta zaposlenih, ali niko nije posumnjao da je reč o krađi jer je pomeranje građevinskih mašina "normalna pojava".

Vlasnik građevinske mašine objavio je na društvenim mrežama fotografiju i apel da se bager pronađe, pre nego što ga kradljivac proda ili raspakuje u staro gvožđe. Nalazaču nudi čak i nagradu.

"Nestao bager u noći između subote i nedelje, angažovan na izgradnji auto-puta Pakovraće-Požega, u mestu Markovica. Pronalazaču ili za dostavu informacije sledi nagrada", navedeno je u objavi na društvenim mrežama gde je vlasnik mašine ostavio i svoj telefon.

Radnik na ovoj mašini, u izjavi za Informer kaže da je slučaj prijavljen policiji, a ima i svedoka ovog događaja. Postoje indicije da je bager već stigao do Subotice. "Postoje svedoci koji su videli da je u subotu oko 22 časa bager natovaren na šlep. Niko nije ništa posumnjao jer je utovar i istovar građevinske mehanizacije, ovde u Markovici gde se nalazi kamp, svakodnevna pojava. Mi smo slučaj prijavili policiji, ali molimo i sve ljude ako prepoznaju bager da jave, jer smo čuli da je već stigao do Subotice. Upozoravamo i kolege u tom delu zemlje da je reč o bageru marke "TAKJUŠI" iz 2008. godine", rekao je Darko Milenković, do juče rukovalac ovom mašinom.

BONUS VIDEO:

Krađa u Zemunu Instagram/zemunske.vesti

 (Informer/MONDO/J.D.)