Jutros je iz Instituta za sudsku medicinu Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu preuzeto telo Lava P. S. Telo je na osnovu punomoći roditelja preuzelo pogrebno preduzeće iz Beograda gde će, kako se nezvanično saznaje, biti i sahranjen osumnjičeni za dvostruko ubistvo svojih dvoje mališana starih jednu i četiri godine zajedno sa suprugom Martinom. Još nije poznato kada i na kom beogradskom groblju će biti sahranjen Lav.

Podsetimo, na lokalnom groblju u Bačkom Petrovcu u sredu su sahranjeni Martina P. S. i njeni sinovi, dok su prisutni odajući poslednju poštu nastradalima među sobom pričali da je: "Za sve on kriv", misleći na Martininog supruga Lava, oca nesrećnih dečaka, sa kojim je izvršila samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu.

Mladi bračni par, izvršio je samoubistvo prošlog petka skokom sa zgrade na Limanu 2, a prvi toksikološki rezultati obdukcije dece za koje se sumnja da su ih ubili majka i otac Martina P. S. i Lav P. S. pokazali su da su im u telu nađene određene supstance koje bi mogle dovesti do njihove smrti.

BONUS VIDEO:

hapšenje novi sad MUP Republike Srbije

(Blic/MONDO/U. M.)