Miloš i Uroš Panić, braća koja su dobro poznata javnosti i policiji, uhapšena su juče na beogradskom aerodromu nakon više od tri meseca bekstva.

Kako smo ranije pisali, braća Panić nalazila su se na poternici zbog sumnje da su organizovali lanac prostitucije u Beogradu pod velom salona za masažu. Ova braća, inače su poznata po svojoj bahatosti, a takvo ponašanje pokazivali su i tokom bekstva i skrivanja od srpske policije. "Iako na poternici, redovno su na svojim društvenim mrežama delili fotografije iz noćnog provoda u Zagrebu, ali i sa crnogorskog primorja i tako provocirali. Uroš je otišao i korak dalje, pa je učestvovao u jednoj emisiji u Hrvatskoj" - podseća izvor.

Braća su, podsetimo, uhapšena na beogradskom aerodromu nakon što su sleteli iz Tivta, po poternici koju je za njima raspisao Viši sud u Beogradu, na zahtev Višeg javnog tužilaštva koje vodi istragu protiv njih zbog trgovine ljudima. "Policija im je bila za petama mesecima, ali njih to nije sprečilo da svoje bahato ponašanje ističu sve vreme. Pored nasilničke vožnje koje su redovno promovisali, ovo vreme dok je za njima bila raspisana poternica, oni su umeli da na mrežama podele i fotografije iz noćnog provoda. Prvo se nagađalo da su u Zagrebu, prema objavljenim snimcima, ali društvo im je pravio mladić koji živi u Dubajiu, pa nije isključeno da su se i tako skrivali neko vreme" - kaže izvor za Kurir.

Pored redovno objavljivanih fotografija brzih automobila, isticanja skupocenih stvari i satova u prvi plan, kao i snimaka noćnih provoda, Uroš Panić je umeo da podeli i fotografije sa decom, ali i suprugom Milicom Panić, koja je takođe vrlo aktivna na društvenim mrežama.

Kako je funkcionisao lanac

x osumnjičeni davali oglase za masaže

x klijenti se javljali na brojeve telefona iz oglasa

x sekretarica im zakazivala termine za "masažu"

x klijenti odlazili u tri stana, u vlasništvu oca braće Panić, na zakazane "masaže"

x posle obaveljnog "posla" plaćali prostutkama

x devojke novac u kovertama odnosile makroima u kafić i stan

Sa svojim pratiocima često ume da podeli i fotografije poklona, a sve je posebno zainteresovao pokolon za 8. mart kada je objavila buket crvenih ruža, s tim da su se pratioci pitali, od koga je dobila poklon kada joj je suprug u bekstvu već neko vreme, međutim, ne čudi da je našao vremena i za to, s obzirom na ono kako je prema objavama provodio vreme u bekstvu.

"Ona je tada fotografisala buket od pet crvenih ruža sa srebrnim šljokicama, a u pozadini se vidi još cveća u vazi" - naveo je tada izvor.

Inače, još kada je početkom februara u policijskoj akciji razbijen lanac prostitucije, u kom su, kako se sumnja, oni posredovali, braći Panić se izgubio svaki trag, s obzirom na to da su istražnim organima izmakli samo nekoliko sati pre policijske akcije u kojoj su privedeni njihovi saradnici, osumnjičeni Vuk S. koga su zvali "Vuke makro" i Sonja L., za koju se sumnja da je obavljala komunikaciju između klijenata i prostitutki.

"Lanac prostitucije je izgledao tako što su osumnjičeni reklamirali senzualne masaže, ekskluzivno samo za muškarce. Cena jedne masaže bila je od 3.500 do 10.000 dinara. Sa klijentima je u kontakt stupala sekretarica, osumnjičena Sonja L., koja je zakazivala "masaže", a klijenti su devojkama plaćali na ruke posle obavljenog posla. Devojke su taj novac potom u kovertama nosile "gazdama" uglavnom u stan u Zemunu i u jedan kafić u Beogradu" - objašnjava izvor kako je funkcionisao "biznis".

Podsetimo, Panići su bili u bekstvu od 8. februara ove godine, za vreme dok je policija vršila pretres stanova na više lokacija u Beogradu u kojima su se devojke, kako se sumnja, prostituisale!

Kum braće sve priznao!

Četiri dana nakon što je policija otkrila i razbila lanac prostitucije, uhapšen je D. L., kum odbeglog Uroša Panića i suprug osumnjičenoj Sonji L., zbog krivičnog dela posredovanja u vršenju prostitucije, a na saslušanju je, kako smo i tada pisali, priznao sve!

"Osumnjičeni je pojasnio da su se usluge pružale u stanovima na Novom Beogradu, Zemunu i Beogradu na vodi, koji su u vlasništvu oca osumnjičenih Panića" - pisalo je u saopštenju tužilaštva.

U toku pretresa stana osumnjičenog D. L. tada su pronađeni i flajeri, rokovnici, spiskovi, kalendari i SIM kartice, korišćene za potrebe posla koji su redovno reklamirali na Instagramu, a kako bi pospešili obim posla.

"U rokovnicima su sipsikovi klijenata, kao i evidencija zarade i zakaznih termina. Ovo će biti od velike koristi u istrazi, kako bi se raskirnkao kompletan lanac", pojašnjava nam izvor.

BONUS VIDEO: Veliko hapšenje pedofila u Srbiji

Veliko hapšenje pedofila u Srbiji Mup Srbije

(Mondo/Kurir/M. Š.)