Muškarac N. K. (41) izboden je nožem i opljačkan ispred jedne banke u Mirijevu, gde su dvojica razbojnika od njega oteli oko 4.500 evra. Napad se dogodio oko 12 sati u Rableovoj ulici u blizini Tržnog centra. Pretpostavlja se da su napadači sačekali muškarca ispred banke, a očevici su primetili da su nosili crne dukserice sa navijačkim obeležjima i kapuljače na glavama.

Muškarac je izboden po nogama i ostavljen povređen na mestu napada.

"Pretpostavljam da je napadnuti čovek bio u banci i da su ga dvojica sačekala, jer se tu napada i dogodio. Neko je video da su napadači imali crne dukserice sa navijačkim obeležjima i kapuljače na glavama. Nesrećni čovek izboden je po nogama. Sve se dogodilo izuzetno brzo, oni su ga ostavili tu povređenog i pobegli", objašnjava izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

"Kasnije sam saznao da je on kod sebe imao oko 4.500 evra koje su mu uzeli. Obaveštena je policija i hitna pomoć koja je povređenog muškarca prevezla u bolnicu."

Policija je u potrazi za napadačima proglasila akciju Vihor.

BONUS VIDEO: 

AKCIJA VIHOR POSLE SAČEKUŠE U BRAĆE JERKOVIĆA, BG BLOKIRAN: Ubica s crnom maskom i kačketom sasuo 5 metaka u Vedrana R. (41) KURIR TV Kurir TV

(Informer/MONDO/I.V.)